Recent, tatuajul pe care Oana Roman îl are pe spate, în apropierea gâtului, a intrat în atenția românilor. Vedeta, care este foarte activă în mediul online și care împărtășește o mulțime de aspecte din viața sa cu fanii ei, a vrut să aducă lumină asupra inițialelor pe care și le-a tatuat pe corp cu ceva timp în urmă.

Oana Roman a vrut să nu mai lase loc de interpretare după ce în presă s-a speculat că vedeta ar purta pe piele inițialele fostului ei partener de viață, Marius Elisei.

Prin urmare, anumite persoane au presupus faptul că Oana Roman nu ar fi trecut peste căsnicia pe care a avut-o cu tatăl fiicei sale.

Ei bine, iată că acest lucru nu poate fi mai departe de adevăr. Oana Roman a dezvăluit că tatuajul este dedicat fiicei sale, pe care o poartă în inimă în permanență și nu are nici măcar o legătură cu fostul ei partener de viață.

„Acel tatuaj are inițialele copilului meu: Maria Isabela, M și I”, a explicat vedeta, pe contul ei de Instagram, în cadrul unei postări.

Oana Roman, surpriză de proporții pentru fiica sa, cu ocazia zilei de naștere! Ce i-a pregătit vedeta: „Știam că va fi fericită”

Oana Roman se bucură de câteva zile de vacanță alături de fiica ei.

Cele două au plecat departe de România, în Egipt, unde fiecare zi le aduce noi activități împreună, de care se bucură din plin. Totuși, ziua de miercuri, 21 februarie, a fost una și mai specială, pentru că fiica Oanei Roman și-a serbat ziua de naștere. Vedeta a avut grijă ca micuța să aibă parte de clipe de neuitat, așa că au mers împreună la un restaurant pe gustul Isabelei unde, la un moment dat, angajații i-au adus fetei un tort frumos decorat.

Citește și: Oana și Catinca Roman au mers împreună să își viziteze mama! Cele două surori au lăsat certurile deoparte: „E mult mai bine”

„Isa iubește mâncarea japoneză și i-am făcut rezervare(n.red. la un restaurant cu specific japonez) pentru că știam că va fi fericită. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Oana Roman pe InstaStory.