Este o zi foarte tristă în familia Oanei Roman! Mioara Roman s-a stins din viață cu câteva ore în urmă, la vârsta de 83 de ani. Mioara Roman a decedat după o luptă lungă cu mai multe afecțiuni, în urma unui stop cardio respirator. Vedeta a explicat că mama ei se simțea bine, însă în jurul orei 1 noaptea a decedat, chiar dacă medicii au încercat să o resusciteze.

Vedeta o plânge acum pe cea care a dat viață, însă a precizat că Mioara Roman a plecat din această lume așa cum și-a dorit, în timpul somnului.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și a dorit. În liniște și fără dureri. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes.

A plecat liniștită. În pace și așa cum și a dorit. Mereu a spus ca vrea să moara în somn. Și Dumnezeu i-a împlinit dorința. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace. Va fi acum alături de părinții și sora ei”
, a spus Oana Roman pentru Spynews.ro.

Oana Roman a anunțat moartea mamei sale printr-o postare pe rețelele de socializare, pe care a publicat-o cu câteva ore în urmă.

Vedeta i-a mulțumit Mioarei Roman pentru tot ce a făcut pentru ea în această viață, în cadrul unui mesaj extrem de emoționant.

Citește și: Cum a reușit să treacă Oana Roman peste căsnicia cu Marius Elisei? A răspuns fără ezitare: „Știam că nu va pleca de bunăvoie, decât dacă va găsi o altă victimă”

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă.

Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și mama sa erau apropiate, iar vedeta o vizita pe cea care i-a dat viață cât de des posibil la azilul la care Mioara Roman și-a dus traiul în ultima perioadă a vieții sale.

Mioara Roman era de profesie jurnalist și profesor de limbă arabă. Pe parcursul timpului, aceasta s-a remarcat prin cariera sa la radio. Mioara Roman a fost căsătorită cu fostul premier al României, Petre Roman, între anii 1974 și 2007, când au luat-o pe drumuri separate.