Oana și Catinca Roman nu au o relație extrem de apropiată, însă au fost de multe ori acolo una pentru cealaltă. În momentul în care Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei, Catinca Roman a dezvăluit că a observat că sora ei era cu adevărat îndrăgostită de el. Chiar dacă cei doi se ceartă în aceste momente, ei au avut o relație de aproape 10 ani și împreună au o fetiță, pe Isabela.

Citește și: Cum a reușit să treacă Oana Roman peste căsnicia cu Marius Elisei? A răspuns fără ezitare: „Știam că nu va pleca de bunăvoie, decât dacă va găsi o altă victimă”

Catinca Roman a observat încă de la început că între cei doi este o nepotrivire de caracter. Se aștepta ca cei doi să ajungă la despărțire, însă ceea ce sora ei a simțit pentru el a fost real, altfel nu s-ar mai fi căsătorit.

„Acum e un fel de război. Eu cred că o componentă din dorința lui Marius de a fi împreună a fost și asta, de a deveni cunoscut. Nu mi se pare ceva rău să îți dorești asta. Problema că trebuie să ai background-ul necesar pentru a deveni cunoscut. Nu s-au potrivit. Mi s-a părut că Oana s-a potrivit foarte bine cu Cornel, au avut o legătură care a rămas până în ziua de azi.

Eu nu am fost încântată. Argumentul Oanei a fost că era îndrăgostită și era foarte entuziasmată. Am văzut cum a fost la nuntă, nu s-ar fi căsătorit doar de dragul de a se căsători, ea e foarte religioasă”, a spus Catinca Roman, la un post de televiziune.

Catinca Roman îi ia apărarea surorii sale! De ce nu îl crede pe Marius Elisei: „De ce nu a plecat?”

Marius Elisei a făcut recent mai multe declarații despre abuzurile la care ar fi fost supus de către fosta lui soție, pe care Oana Roman le-a negat vehement. Catinca Roman îi ia apărarea surorii ei și a mărturisit că nu îl crede pe fostul ei cumnat. Imediat după ce Oana Roman a născut, Catinca a locuit o perioadă cu cei doi, pentru a avea grijă de Isa.

Acela a fost momentul în care a observat că relația lor începe să scârțâie. În schimb, sora Oanei Roman a mărturisit că niciodată nu l-a agreat pe cumnatul ei, din niciun punct de vedere, iar acest lucru și-l asumă.

„De ce nu a plecat? Cred că e o exagerare chestia asta. Eu i-am văzut de foarte multe ori, am fost la ei în casă. Oana e vulcanică, dar de aici până la a umili pe cineva zilnic, e distanță mare.

Dacă ar fi fost un troc corect, ar fi mers. Eu în primele luni după ce a născut Oana, am stat mult în casa lor, ea a avut probleme, iar eu stăteam cu cea mică. De atunci am văzut că lucrurile scârțâie, era un dezechilibru. Atunci știam mai puține insight-uri. Am observat anumite lucruri, pe care ei nu le vedeau din interior. Am crezut că e doar o perioadă, mai ales că născuse, nici pentru un bărbat nu e cea mai happy perioadă. Noi nu eram în niciun fel de relație. Nici nu am avut numărul lui. Nu (nr. Nu l-a agreat) și îmi asum. Nici ca mentalitate, nici ca principii, nici ca preocupări, absolut nimic, în schimb o ador pe Isa”, a mai spus Catinca Roman.

Catinca Roman a observat problemele lui Marius Elisei cu alcoolul: „Eu am sesizat problema cu băutura”

Oana Roman a dezvăluit recent că fostul ei soț avea o problemă cu alcoolul, iar de multe ori ar fi băut peste măsură. Marius Elisei a negat aceste acuzații, spunând că obișnuia să consume doar 8-10 beri pe zi, atunci când nu conducea. În schimb, el nu ar fi pus gura pe tărie.

Catinca Roman a vorbit și despre acest subiect. Sora Oanei Roman a mărturisit că a observat la fostul ei cumnat că are o prolemă cu băutura, iar comportamentul pe care îl adoptă este asemănător al unor persoane dependente.

„Eu am sesizat problema cu băutura. Științific vorbind, persoanele alcoolice sunt persoane dependente și este o patologie. Ăsta e discursul tipic al dependentului, anturajul e de vină, partenerul e de vină, toată lumea e de vină, mai puțin persoana respectivă”, a mai spus Catinca Roman