Vestea că Mioara Roman s-a stins din viață i-a distrus pe cei apropiați, care s-au mobilizat imediat pentru a îi pregăti funeraliile. Fosta soție a lui Petre Roman este condusă pe ultimul drum luni, 26 februarie 2024, la cimitirul Reînvierea, strada Reînvierii nr 4. Ea s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, în timp ce se afla într-un cămin de bătrâni din Snagov.

Citește și: FOTO Oana Roman își conduce mama pe ultimul drum! Pregătiri impresionante pentru înmormântare: „Va fi dusă cu o limuzină de lux”

Mioara și Petre Roman au fost căsătoriți timp de 30 de ani, iar fostul premier al României a fost printre primii care au venit la priveghi. El nu a stat mai mult de 10 minute și a refuzat să facă declarații în fața presei, fiind vizibil afectat.

El i-a adus un buchet de flori albe fostei sale soții, însă a refuzat să o vadă în sicriu. Petre Roman are doar cuvinte de laudă la adresa femeii cu care a petrecut mai bine de trei decenii.

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic.

Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”,
a declarat Petre Roman, pentru Fanatik.

Ce a dezvăluit Silvia Chifiriuc, în ziua înmormântării Mioarei Roman: „Am și eu problemele mele”

Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a fost contactată în contextul morții Mioarei Roman. Artista de muzică populară a făcut o declarație total neașteptată. Actuala soție a lui Petre Roman a subliniat faptul că întreaga situație nu o privește, motiv pentru care nu a făcut vreo declarație despre decesul Mioarei Roman.

Mai multe decât atât, ea a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate. Recent, artista a trebuit să treabă prin a treia operație pe gingie și abia poate să vorbească.

„Eu nu am nicio legătură cu tot ce se întâmplă acum. Am și eu problemele mele. În urmă cu trei săptămâni m-am operat a treia oară pe gingie și de-abia pot să vorbesc. Am făcut o infecție care se pare că nu am putut scăpa atât de ușor, totul în urma unei extracții”,

a declarat Silvia Chifiriuc, pentru Click!

Petre Roman și Silvia Chifiriuc s-au căsătorit la doi ani de la divorțul fostului premier de Mioara Roman. Politicianul a mărturisit că s-a îndrăgostit de actuala lui soție instant, iar de atunci sunt de nedespărțit. Ei sunt căsătoriți de mai bine de 17 ani și împreună au un băiat, Petrus, în vârstă de 13 ani.