Oana Roman trece printr-o perioadă foarte dificilă, după ce mama ei, Mioara Roman, s-a stins din viață la 83 de ani. Fosta prezentatoare TV s-a asigurat că cea care a adus-o pe lume a avut parte de o înmormântare memorabilă, așa cum a fost și cariera sa. De când și-a condus mama pe ultimul drum, vedeta a revenit ușor la activitățile zilnic, inclusiv activitatea din mediul online, unde ține legătura des cu urmăritorii ei.

Citește și: Ce se întâmplă cu datoriile Mioarei Roman, după decesul acesteia? Avocatul Adrian Cuculiș, sfat pentru Oana Roman: „Te urmărește și după moarte”

Recent, fiica lui Petre Roman a dezvăluit că a fost atenționată de o clinică medicală că a uitat să plătească două ședințe de terapie. Fosta prezentatoare a dezvăluit că a fost luată prin surprindere de atitudinea clinicii și modul cum au abordat situația, în contextul în care și-a condus recent mama pe ultimul drum.

„Dacă lucrați cu oamenii, cu public, cu clienți, cu pacienți, trebuie să aveți foarte mare grijă la cum vă exprimați și la ce transmiteți. Maniera în care vă adresați celor cu care interacționați poate face diferența dintre bine și rău, a mai avea clienți și pacienți și a nu mai avea.

Aveam de plătit două ședințe de terapie pe care nu le plătisem pentru că le făcusem online și a murit mama...

pur și simplu am uitat. Efectiv, am uitat. Că mi-au adus aminte că trebuie să plătesc, nu este o problemă. Problema este maniera în care au decis să îmi aducă aminte că trebuie să achit ”, a povestit Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Ce mesaj a primit Oana Roman din partea clinicii: „Doamnele cu siguranță mă cunosc”

Uimită de mesajul pe care l-a primit, Oana Roman a decis să îl împărtășească și cu fanii ei.

Vedeta a fost uimită de faptul că persoanele care au căutat-o au dat lipsă de atât de multă empatie. Ea a mărturisit că a uitat complet de cele două plăți, însă atitudinea angajaților a surprins-o într-un mod neplăcut.

„Ideea este așa: vorbim despre o clinică care tratează pacienți, care are psihiatri, psihologi. Empatia, deci, este vitală. Mai mult decât atât, eu merg acolo de mult timp, deci doamnele cu siguranță, vă spun eu, că mă cunosc și mă știu foarte bine.

Cu siguranță știau prin ce am trecut.

Mesajul pe care mi l-au trimis a sunat: „Încă nu am primit plata. Mulțumim'. Măi, un pic de empatie? Că nu e ca și cum dispar fără să plătesc, e și greu să nu mă găsești pe mine în țara asta”, a mai spus fiica lui Petre Roman.