Au trecut aproape două luni de când Mioara Roman s-a stins din viață, în urma unui stop cardio-respirator. Vestea i-a adus multă suferință fiicelor sale. Oana Roman s-a ocupat ca femeia care i-a dat viață să aibă parte de o înmormântare memorabilă, care să îi onoreze parcursul vieții. Fiica lui Petre Roman continuă să vorbească despre mama ei pe rețelele de socializare, iar recent le-a povestit fanilor că a visat-o.

Citește și: Oana Roman, lovitură dură după înmormântarea mamei sale! Fiica ei, mutată de urgență de la școala privată: „Mulți părinți s-au speriat”

Oana Roman este sigură că mama ei a încercat să îi transmită un semn prin intermediul visului. Vedeta a visat că Mioara Roman era bine și se afla alături de mama ei. În vis, cele două erau frumoase și îmbrăcate foarte elegant, ceea ce i-a dat de înțeles Oanei Roman că mama ei este liniștită și a ajuns la destinația călătoriei, fiind înconjurată

de oameni dragi.

„Am uitat să vă spun. Am visat-o pe mama, e bine, e tare bine mama, era cu bunica, cu mama ei. Pe bunica nu am visat-o niciodată de când a murit și am visat-o azi-noapte, împreună cu mama. Erau frumoase, erau elegante, eram coafate și erau împreună, așa că, mama probabil și-a încheiat călătoria și a ajuns la destinație, acolo unde s-a întâlnit cu bunica, cu mama ei.

Și a visat-o pe mama și o prietenă de-a ei, tot azi-noapte, deci, cu siguranță, ea a ajuns unde trebuia și începe să ne dea de veste”, le-a povestit Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram.

Catinca Roman, despre înmormântare organizată de sora ei: „Aș fi vrut ceva mai discret” 

Catinca Roman a făcut declarații despre înmormântarea organizată de sora ei, Oana, pentru mama lor.

Fiica lui Petre Roman a apelat la ajutorul Gabrielei Lucuțar, proprietara unei firme de pompe funebre, supranumită „Regina Întunericului”, pentru organizarea înmormântării. Mioara Roman a avut parte de o înmormântare fastuoasă, cu limuzină, colivă cu foiță de aur, multe flori și slujbă oficiată de opt preoți. Catinca Roman a mărturisit că dorința ca înmormântarea să fie una luxoasă a fost a surorii ei, Oana, însă nu o poate condamna.
Ea și-ar fi dorit o ceremonie mult mai discretă. 

„A fost dorința Oanei să-i facă o înmormântare fastuoasă. Am înțeles-o, așa a trecut ea mai ușor. Eu una aș fi vrut ceva mai discret, dar nu e de condamnat nici Oana totuși. Eu nu cred în chestii ezoterice, dar, în noaptea când a murit, mama eram agitată și nu am putut dormi deloc. La fel și Calina.

La 4 dimineața, când mi-a scris Oana, eram perfect trează. Mă așteptam, pentru ca mama nu era bine. Știu că o să șochez acum, dar cumva m-am liniștit că era foarte rău, se chinuia. Nu văd rostul unui astfel de chin. S-a stins în somn, de stop cardiac. Se vedea pe fața ei că a murit liniștită, împăcată!”, a declarat Catinca, în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.