Oana Roman a petrecut pentru prima oară Sărbătorile Pascale fără mama ei. Au trecut două luni de la moartea Mioarei Roman, care s-a stins din viață la un centru de bătrâni de lângă București. Ea a murit la vârsta de 83 de ani, după ce în ultima perioadă a avut probleme grave de sănătate. Trupul ei neînsuflețit a fost depus la cimitirul Reînvierea din Capitală.

Citește și: Oana Roman, omagiu pentru mama ei! Imaginile cu Mioara Roman care au emoționat-o pe vedetă: „Mereu o serbam și pe ea de ziua mea”

Fiica ei, Oana Roman, a dezvăluit recent că a primit un semn divin de la mama ei, chiar în Săptămâna Patimilor. Totul a pornit de la un vis, însă pe care nu l-a avut Oana Roman, ci o fostă elevă a mamei sale. Aceasta i-a scris vedetei, pentru a îi povesti visul. Mesajul a bucurat-o nespus de mult pe fosta prezentatoare TV, fiind sigură că mama ei a vrut să îi transmită că este bine.

„Mă culc liniștită după acest mesaj de la o fostă studentă de-a mamei. Mama îmi trimite mesaje de dincolo, în Săptămâna Mare, să știu că e bine”, le-a spus Oana Roman fanilor ei, pe Instagram.

Mesajul divin primit de Oana Roman de la mama ei: „M-a marcat cumva” 

Oana Roman a postat pe pagina ei de Instagram și o parte din mesajul primit de la fosta elevă a mamei sale.

Mioara Roman a apărut foarte fericită în vis și chiar a ținut să îi transmită fiicei sale un mesaj. Fosta profesoară de limba arabă a vrut să îi spună fetei sale că este bine. În acest vis, Mioara Roman se afla alături de sora ei, iar ambele erau fericite. 

„Era cu doamna Rodica, sora dumneaei, și îmi spunea că a chemat-o să mai stea amândouă pentru că au multe de povestit.

Erau atât de fericite amândouă încât m-a marcat cumva visul. A doua oară, a fost acum câteva zile și îmi spunea să îți scriu și să îți spun că este cu doamna Rodica și că sunt bine amândouă.

Acesta este motivul pentru care m-am hotărât să îți scriu pentru că eu sunt mai timidă de felul meu și nu aș fi vrut să deranjez cumva, dar cred în astfel de vise și că persoanele dragi care nu mai sunt alături de noi încearcă să ne transmită ceva.

Dumnezeu să o odihnească în liniște și pace, a fost un om minunat care a contribuit foarte mult la formarea mea ca om și mereu îmi vor răsuna în minte cuvintele domneai atunci când povestea de Isabela, pe care o iubea atât de mult:

«Are o strălucire aparte în ochișori, care denotă faptul că este foarte inteligentă, chiar dacă este prea mică să se exprime în cuvinte!».

O zi frumoasă îți doresc!”, este mesajul primit de Oana Roman.