A trecut mai bine de o lună de la moartea Andreei Morega, tânăra de 21 de ani care a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuțit. Criminalul este chiar presupusul ei iubit, Mirel Dragomir, un student la Medicină și Teologie, în vârstă de 23 de ani. Crima a avut loc în apartamentul în care Andreea locuia cu chirie alături de alte două colege, iar totul ar fi pornit de la o ceartă, care a avut un sfârșit tragic.

Citește și: Mirel Dragomir, criminalul de la Timișoara, a fost expertizat! Decizia medicilor: a avut discernământ când a ucis-o pe Andreea Morega

De când fiica lor a fost ucisă cu bestialitate, familia Andreei Morega nu mai are liniște. A fost primul Paște pe care l-au petrecut fără fiica lor. În noaptea de Înviere, părinții Andreei au luat Lumină de la biserică, pe care au dus-o și la mormântul fiicei lor.

La locul de veci al tinerei, rudele tinerei au adus candele și flori, iar mai multe lumânări au fost aranjate în forma unei inimi, chiar pe mormânt. În ziua de Paște, tatăl Andreei Morega a transmis un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook. Bărbatul îi duce lipsa nespus fetei sale și ar face orice să o știe din nou alături de el.

„Ultimul Paște alături de tine, iubita lui tati, și primul fără tine.

Andreiuța mea, tatăl tău are nevoie de tine, dar cum să îți cer ajutorul, când tu nu mai ești lângă mine. Ai fost universul nostru, ai plecat fără voia ta, luând cu tine sufletul nostru și visele noastre. Lumină și odihnă veșnică, suflețelul meu!”, a fost mesajul tatăl Andreei Morega, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Mirel Dragomir, ucigașul Andreei, declarație cutremurătoare după gratii: „Nu regret” 

Mirel Dragomir, criminalul Andreei Morega, se află în continuare în arest preventiv. În urmă cu câteva săptămâni, a purtat o conversație cu părinții săi. Tânărul de 23 de ani le-a mărturisit că îi pare foarte rău că Andreea a murit, însă nu regretă că a ajuns după gratii. Părinții acestuia au mărturisit că nici nu pot să își privească fiul în ochi, din cauza durerii pe care o simt în aceste momente. 

„Ce a fost în mintea lui, spune: "nu știu ce am făcut și de ce am făcut, dar îmi pare rău de fată. Nu-mi pare rău că sunt aici (n.r la închisoare), dar mă doare sufletul".(...) Cum e, cum nu e, ne pare rău de el, că e copilul nostru. Ne pare rău și de el, și de fata aceea mai rău ne pare, să știți.

(...) Nu pot să-l privesc în ochi să-i spun ceva. Nu pot, suntem terorizați, suntem nenorociți. Am muncit o viață întreagă să fie bine copiii. Să aibă tot ce le trebuie. Și au avut. Nu știu ce a fost", a declarat tatăl lui Mirel Dragomir.