A trecut aproximativ o lună de la crima care a îngrozit România. Mirel Dragomir a ucis-o pe Andreea Morega în apartamentul în care locuia. I-a aplicat 60 de lovituri de cuțit, după care a plecat acasă la părinții lui, unde a fost găsit de oamenii legii.

Mirel Dragomir a fost supus unei expertize psihiatrice după ce a ucis-o pe studenta la Medicină, iar rezultatul este gata. Specialiștii au determinat că nu există niciun dubiu: Mirel Dragomir a avut discernământ în momentul în care i-a luat viața Andreei Morega.

Acum că expertiza psihiatrică a ajuns la final, pe baza rezultatului acesteia procurorii cer prelungirea arestului preventiv pentru ucigaș. De asemenea, Mirel Dragomir va ajunge din nou în fața magistraților în cursul zilei de miercuri. Judecătorii vor decide dacă acceptă solicitarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, care au cerut prelungirea arestului preventiv.

Tatăl studentei ucise cu sânge rece, îngenuncheat de durere! Nici acum nu și-a revenit din șoc: „Dacă aș putea să dau înapoi timpul, as face-o”

Între timp, familia studentei ucise la Timișoara nu mai poate decât să o plângă pe Andreea. Cu aproximativ o săptămână în urmă, tatăl tinerei ucise de Mirel Dragomir a postat în mediul online un mesaj cu adevărat cutremurător.

Bărbatul este îngenuncheat de durere și nu poate nici acum, la o lună de la moartea fiicei sale, să își revină din șoc. 

„Greu e fără tine, sufletul meu! Dacă aș putea să dau înapoi TIMPUL, as face-o.

. Aș întoarce orele și secundele la toate ceasurile pământului... Aș îngheța timpul doar pentru a îmbrățișa anumiți oameni... Aș face-o o dată, de două ori, de zeci de ori, până când as simți din nou ca viața și-a potrivit toate rosturile. Din păcate, nu pot face asta, pentru că viața și timpul au doar un singur sens: mereu înainte și nici măcar o secundă înapoi”, a scris tatăl Andreei Morega pe rețelele de socializare, cu câteva zile în urmă.