Anchetatorii au ajuns la concluzia că pasiunea afaceristului turc pentru victima sa ar fi dus la moartea Mirelei, femeia al cărei trup a fost găsit pe marginea Autostrăzii A1. Individul care a recunoscut oroarea a fost dus în „casa groazei” să le arate criminaliștilor cum s-au derulat scenele macabre. Presupusul autor al crimei din Rahova a făcut declarații șocante, chiar în ziua reconstituirii faptei macabre.

„Regretă în totalitate, îi pare foarte rău.

Chiar îi dau lacrimile în momentul când apucă să spună despre ea”, a declarat Grigore Marian, avocatul suspectului.

Citește și: Criminalul turc s-a întâlnit cu sora Mirelei, femeia aruncată lângă Autostrada A1, imediat după ce a ucis-o: „Era foarte panicat, foarte agitat. Era schimbat la față”

Afaceristul s-a căit luni, 15 aprilie, în fața procurorilor și a recunoscut că a omorât-o pe Mirela, femeie al cărui corp a fost găsit în mai mulți saci, pe marginea Autostrăzii A1.

El a ținut la ea, a plăcut-o ca prietenă ”, a mai spus avocatul cetățeanului turc. 

Cei doi avea o relație de mai bine de trei ani, dar conform anchetatorilor, ambii aveau așteptări diferite. Bărbatul tânjea după afecțiune, iar victima durea numai avantaje financiare de la el.

„Atunci când victima l-a refuzat, când victima nu a dorit să dezvolte o relație sentimentală cu el mult mai profundă, mult mai apropiată, a ales să o scoată din scena vieții”,

a declarat Liliana Pârvulescu, profiler criminalist.

Cearta dintre Mirela și criminalul ei ar fi pornit de la bani 

O ceartă pornită de la banii ar fi dus în final la cumplita tragedie. „Va argumenta și va spune multe lucruri, că îi datora bani, că trebuia să se țină de cuvânt și de promisiune, dar până la urmă cruzimea cu care a omorât-o depășește orice fel de argument de acest gen”,

a mai spus Liliana Pârvulescu, profiler criminalist.

Citește și: VIDEO- Ce a cerut familia Mirelei, femeia de 38 de ani ucisă de afacerist și abandonată? Individul riscă ani grei de închisoare

La locul faptei, în prezența polițiștilor, bărbatul a reconstituit întregul film al omorului. „A lovit-o cu un obiect și, după aceea, el a încercat să elimine aceste probe”,

a declarat Grigore Marian, avocatul suspectului.

„După trei ore de audieri, bărbatul a fost scos din arest și dus la locul crimei. Oamenii legii au reconstituit ultimele clipe din viața femeii, chiar din casa bărbatului. Zilele următoare se vor reîntoarce și la locul în care a fost găsit cadavrul neînsuflețit”, a declarat reporterul Alexandra Cosman.

Deși în fața magistraților, afaceristul încearcă să joace cartea problemelor psihice, anchetatorii spun că afecțiunile de care bărbatul suferă nu îi afectează discernământul.