Acuzată că își comandă copii după placul ei, Paris Hilton a acordat un interviu rar în care vorbește despre rolul de mamă pe care îl are acum și cât de mult și-a dorit acest lucru! Vedeta prezintă în premieră și imagini pe care le-a ținut doar pentru ea până acum. După imaginile pe care le postează mai nou pe rețelele de socializare ai fi zis că Paris Hilton nu mai este diva de altădată.

Nici vorbă de așa ceva!

Citește și: Kim Kardashian s-a fotografiat în oglindă, fără să știe ce se afla în spatele ei! Nu i-a venit să creadă ce a surprins în imagine: „E o femeie pe fereastră”

Acum, vedeta lansează un nou album, mult mai complex, dar și partea a doua a seriei reality „Paris in Love”, în care arată lumii în premieră imagini filmate cu telefonul, din viața ei privată, iar un moment cheie este acela în care a devenit mamă pentru prima dată!

Nici familia lui Paris Hilton nu a știu nimic despre nașterea copiilor 

Așa a devenit Paris Hilton mamă și prima, și a doua oară, iar vedetei nu ii mai este teamă acum să recunoască faptul că a apelat la mame surogat. Amândoi copiii, un băiat și o fată, Phoenix si London, i-au fost aduși pe ușa de la maternitate, în timp ce ea aștepta emoționată să îi cunoască.

Atât de bine a fost ținută la secret nașterea micuților, că nici familia vedetei nu a știut nimic.

În seria pe care a lansat-o, Paris Hilton renunță la orice filtru sau barieră și vorbește deschis despre viața ei, așa cum nu a mai făcut-o niciodată! Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată, dar Paris Hilton împărtășește cu fanii acum, la 42 de ani, și pasiunea ei pentru gătit! Ba chiar și-a lansat o linie de vase și ustensile de gătit.