"Un loc numit acasă" are PREMIERA miercuri, 4 septembrie, de la ora 22:30, la Kanal D2! Telespectatorii se vor putea bucura de un nou serial de dramă. „Un loc numit acasă” este un serial de televiziune australian, cu o poveste plasată în timp după al Doilea Război Mondial. El va fi difuzat în fiecare seara de miercuri si joi, de la ora 22:30. Iată ce puteți urmări astăzi pe Kanal D2! 

„Un loc numit acasă”, un nou serial difuzat pe Kanal D2

Filmat in zona rurală a Australiei în anii 1950, “Un loc numit acasa” este o dramă cuprinzătoare și romantică a călătoriei unei femei pentru a-și vindeca sufletul și a confruntării unei familii privilegiate cu o epocă în schimbare. Renumita actriță Marta Dusseldorp conduce distribuția în rolul lui Sarah Adams, o femeie cu un trecut misterios care se întoarce în Australia după 20 de ani în străinătate.

Citește și: "Follow us!", un nou sezon, din 2 septembrie, de la 21:00, la Kanal D2

O veste tragică o determina să facă călătoria înapoi acasă. Aflata la bordul unui transatlantic, Sarah se implică în viața familiei Blighs, o bogată familie australiană. Este timpul ca Sarah să se confrunte din nou cu viața și să-și înceapă călătoria către vindecare și să găsească “Un loc numit acasă”.

După 20 de ani în care a locuit în Europa, Sarah Adams se întoarce în Australia. În timp ce lucrează ca asistentă în călătoria spre casă, fiind aflată într-o călătorie pe ocean, Sarah întâlnește influenta și bogata familie Bligh și descoperă un secret de familie scandalos.

În Sydney, Sarah este dezamăgit să afle că mama ei încă nu este dispusă să-și ierte „păcatul” perceput de a se converti la iudaism.

Fără alte perspective, Sarah acceptă oferta lui George Bligh de un loc de muncă la spitalul din Inverness, spre dezaprobarea mamei lui George, Elizabeth.

Serialul a apărut în 2013, în Australia, iar cei care l-au văzut l-au numit un „serial cu adevărat extraordinar”, potrivit IMDb. Creatorul acestui serial este Bevan Lee, iar din distribuție fac parte actori precum: Marta Dusseldorp, Noni Hazlehurst, Brett Climo, Craig Hall, Abby Earl și mulți alții.

Mai mult decât atât, actrița principală, Marta Dusseldorp (Sarah Adams) și un alt actor din serial, Ben Winspear (René Nordmann), sunt căsătoriți în viața reală și au doi copii.

Program Kanal D2, 4 septembrie 2024. Iată ce mai puteți urmări astăzi! 

Serialul turcesc „Poveste din Anatolia” vă așteaptă cu un nou episod de la ora 16:30, urmat imediat de un nou episod din „Mă numesc Züleyha”, de la ora 17:45.

Radu Andrei Tudor vine în direct la pupitrul știrilor „NEWSTIME”, cu cele mai importante știri ale zilei, de la ora 20:00. Ilinca Vandici și Teo Trandafir preiau ștafeta de la ora 21:00, cu emisiunea „Follow us!”, unde vor dezbate cele mai fierbinți subiecte ale zilei, cu vedete autohtone și nu numai, printre care se numără sfaturi utile și vor dezbate la cald cele mai incitante teme ale momentului.

De la ora 22:30, telespectatorii Kanal D2 pot urmări premiera serialului „Un loc numit acasă”, un serial dramă de televiziune australian. Mai multe detalii despre programul TV Kanal D2 puteți vedea AICI.