Fanii serialului „Poveste din Anatolia” îl pot urmări începând de astăzi, 19 februarie 2024, pe Kanal D2. Seria continuă pe noul post de televiziune de luni până mier, de la ora 16:30. Astăzi va fi difuzat episodul 21 din „Poveste din Anatolia”, care va aduce în prim plan noi momente tensionate și pline de suspans. Nu uitați că serialul poate fi urmărit și live online pe kanald2.ro.

Ce se întâmplă în episodul 21 din „Poveste din Anatolia”, difuzat la Kanal D2?

Dilek și Taner rămân blocați în peșteră, unde fac o descoperite neașteptată. Ei dau peste un mesaj care le ridică multe semne de întrebare, mai ales că se așteptau ca nimeni să nu poate intra. „Mă las purtat de vântul sorții”, este mesajul pe care Dilek și Taner îl găsesc în peșteră.

Taner: Bine, dar nimeni nu vine aici. Cine să scrie?

Zahide, lovitură din partea fostului soț!

Zahide încremenește atunci când găsește un plic în fața casei sale. Femeia rămâne fără cuvinte atunci când descoperă că înăuntrul plicului se află o înștiințare prin care este anunțată că fostul ei soț, Fikret, a intentat un proces de custodie și vrea să îi ia pe cei trei copii pe care îi au împreună.

Citește și: De la ce oră puteți urmări „Poveste din Anatolia”, la Kanal D2? Vestea mult așteptată de fanii serialului turcesc

Zahide: Fikret a intentat proces de custodie. Vrea să îmi ia copiii. 

Episodul 21 din „Poveste din Anatolia” va aduce în fața telespectatorilor noi intrigi între familii, care au pornit după vestea că Dilek și Taner s-au logodit.

Această veste a generat multă vâlvă între familiile celor doi, care continuă să aibă certuri pe acest subiect. Nu uitați că puteți urmări noul episod din „Poveste din Anatolia”, de luni până miercuri, de la 16:30, pe Kanal D2, dar și live online pe site-ul oficial al postului de televiziune: https://kanald2.ro/live.html. Accesând acest link, serialul turcesc poate fi urmărit de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Serialul “Poveste din Anatolia” este una dintre cele mai încântătoare povești de iubire. Serialul turcesc îi are ca protagoniști pe Taner (interpretat de Berk Atan) și frumoasa Dilek (interpretată de Gulsim Ali). trăiește într-un mic orășel din stepa Anatoliei, Gedelli, străjuit de muntele Gonul (“Muntele Inimii”). De acest munte se leagă viața locuitorilor din Gedelli, dar și o legendă care pare să nu le dea pace.

Taner se reîntâlnește cu Dilek, fiind marea lui iubită din adolescență. Visul lui Taner este acela de a construi un aparat de zbor, iar inteligența sclipitoare și creativitatea sa îi sunt aliați în această privință. Într-o bună zi, viața locuitorilor din Gedelli este dată peste cap, “Muntele lnimii” se cutremură din temelii. Nu ratați următoarele episoade ale serialului „Poveste din Anatolia”, despre o nouă poveste tulburătoare despre speranță și puritatea iubirii.