Radu Andrei Tudor, prezentatorul NEWSTIME de la Kanal D2, s-a alăturat campaniei "Povești care fac bine", un proiect emoționant, derulat de asociația "SOS Satele copiilor", lansarea unei colecții audio cu totul speciale, cu povești pentru cei mici. Una dintre poveștile care se regăsesc pe audiobook este cea a îndrăgitului știrist de la Kanal D2, a cărui voce a însuflețit povestea scrisă de o fetiță de 11 ani.

Citește și: Radu Andrei Tudor sare în ajutorul unul bebeluș bolnav! Prezentatorul NEWSTIME a făcut apel către toți urmăritorii săi

Vineri a avut loc, la librăria Cărturești Verona, evenimentul de lansare a audiobook-ului intitulat sugestiv,  care conține 30 de povești citite de voci celebre și care îndeamnă oamenii mici și mari la fapte bune.

" A fost emoționant să fiu vocea poveștii <Minunăția>, scrisă de Florentina, o fetiță de 11 ani. M-a impresionat că un copil a dat un mesaj atât de frumos, acela că oamenii sunt legați de natură și că, pentru a fi fericiți, trebuie să trăiască în armonie cu aceasta.

Sunt fericit că mi-am <donat> vocea <Poveștilor care fac bine>! Și vă invit să fiți și voi alături de inițiativa SOS Satele Copiilor! Cu un SMS cu textul MAMA, la 8864, faceți o donație de 4 Euro lunar pentru copiii care au nevoie de susținerea noastă
", a spus Radu Andrei Tudor.

O mică parte dintre copiii aflati in programele SOS au impresionat audiența cu câteva dintre cele mai frumoase colinde românești.

Cei prezenți s-au bucurat de pasaje din poveștile micilor scriitori, un îndemn la introspecție, visare și bunătate în prag de sărbători.

Mai multe despre campania “Povești care fac bine” și activitatea SOS Satele Copiilor găsiți pe adresa oficială a asociației  https://www.sos-satelecopiilor.ro/