Radu Andrei Tudor a sărit în ajutorul lui Mathias, un bebeluș bolnav, pentru care s-a organizat o campanie în mediul online. Prezentatorul NEWSTIME a postat la secțiunea de stories de pe Instagram anunțul, în care este specificat faptul că băiețelul, în vârstă de 1 an și 7 luni, mai are nevoie de 500 de euro pentru a ajunge să fie operat în Turcia. Celebrul jurnalist și-a întrebat urmăritorii dacă îl ajută să strângă acești bani pentru micuțul Mathias.

Citește și: Radu Andrei Tudor a facut dezvăluiri inedite la “Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” și a venit cu noutăți privind difuzarea NEWSTIME, grupajul informativ de la Kanal D2

„Cine poate să ajute acest copil, mai are nevoie de 10k de euro pentru operație în Turcia. Când primesc mesaj de genul, să ajut, o fac cu mare drag.

Dacă și tu poți ajuta, chiar și cu un story, o poți face. Un pic de ajutor aici? Dar din dar se face Rai”
, este mesajul din anunțul pentru Mathias, pe care și Radu Andrei Tudor l-a distribuit pe profilul său. 

„Mai au de strâns 500 de euro. Îi ajutăm?”, este apelul pe care prezentatorul NEWSTIME l-a făcut către urmăritorii săi. Radu Andrei Tudor este un familist convins și de fiecare dată a sărit în ajutorul celor mai puțin norocoși, prin intermediul mediului online. 

David Andrei, fiul lui Radu Andrei Tudor, a împlinit un an de zile: „M-a îmbogățit venirea lui pe lume”

Radu Andrei Tudor a sărbătorit în luna mai a acestui an unul dintre cele mai fericite momente din viața lui. Celebrul jurnalist și soția lui, Andreea, au sărbătorit un an de la venirea pe lumea a băiețelului lor: David Andrei.

Prezentatorul NEWSTIME a făcut declarații emoționante despre primul moment în care și-a ținut băiețelul în brațe. L-a descris drept un moment plin de emoție, pe care nu îl va uita niciodată.

„Nu știu cum aș putea să calific anul asta. Toate greutățile au fost date uitării când zâmbea fiul meu. Îmi amintesc de prima interacțiune cu el; a fost foarte complicat când l-am ținut prima dată în brațe, aveam senzația că mi se scurge printre degete și că nu sunt capabil să îl țin.

Am tot dat târcoale pătuțului, mă tot uitam, îi atingeam mânuțele și vedeam că mă strânge, că este puternic. Așa am prins curaj să îl iau în brațe. Prima dată l-am ținut vreo douăzeci de minute, timp în care am transpirat și am trecut prin toate culorile. Apoi mi-a venit mai ușor. Am înțeles cât de mult m-a îmbogățit venirea lui pe lume. Orice construiești de când apare un copil capătă sens.

M-a responsabilizat, am înțeles că părinte ești toată viață, nu doar pentru o perioada de timp", a declarat Radu Andrei Tudor.