Ținuta Georgianei, câștigătoare! Concurenta a ales să poarte o ținută office cu influențe vintage, cu care a mers să se întâlnească cu un celebru infractor.

Look-ul tinerei a fost atât pe placul juraților, cât și pe gustul competitoarelor sale.

Ținuta Georgianei, câștigătoare! Look-ul a fost pe gustul Andreei și a Constanției: „Îmi place cum ai accesorizat”

Andreea și Constanția au comentat ținuta Georgianei, la rugămintea Ilincăi Vandici. Tinerele au fost încântate de outfitul pe care l-a propus noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” 2023, însă au precizat că unele accesorii nu au fost pe gustul lor.

Andreea: „Îmi place ținuta ta per total, dar este până la urmă un costum, pe care l-ai accesorizat bine. Nu-mi plac pantofii, poate n-aș fi pus acea fundiță.”

Citește și: Iris și Andreea, val de acuzații în platoul „Bravo, ai stil!”. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele: „Cât de penibilă ai fost”

Constanția: „Îmi place foarte mult cum îți vine costumul. Nu văd relevante acele brățări. Îmi place cum ai accesorizat și aș fi prins părul într-o coadă.”

Ținuta clasică a Georgianei, pe placul juraților: „E o poveste agreabilă”

Georgiana a pășit cu emoții la jurizare. Iată însă că cei trei specialiști de la masa juriului au fost plăcut surprinși de felul în care noua concurentă a ales să se îmbrace. Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu au ținut să precizeze însă că cerceii pe care i-a ales Georgiana nu au reprezentat cea mai fericită decizie stilistică.

Alexandru Abagiu: „În această mare de bej îmi plac elementele pe care le-ai adăugat. Îmi plac și îmi place cum i-ai integrat, pentru că sunt niște pantofi care nu ar trebui să îi lipsească niciunei femei. E o poveste agreabilă.”

Raluca Bădulescu: „Georgiana, îți stă bine costumul bej. Îmi place cum ai accesorizat, cerceii ar putea să lipsească.”

Citește și: Maria a reușit din nou să îi impresioneze pe jurați. Ținuta concurentei i-a cucerit pe cei trei: „Ești la o distanță incredibilă față de tot ce se întâmplă în acest sezon”

Maurice Munteanu: „Mie geanta asta mi se pare foarte bine integrată pentru un costum masculin. Cerceii i-aș fi scos. Îmi place.”

Look-ul Georgianei a fost pe placul juraților, astfel că aceștia i-au acordat trei steluțe celei mai noi concurente de la „Bravo, ai stil!” 2023.