Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite! Cel mai recent scandal din showbiz-ul românesc a început între Bia Khalifa și Vica Blochina. Blondina susține că fosta balerină ar fi încercat să dezinformeze publicul, după ce Vica Blochina a dezbătut mai multe subiecte pe canalul ei de YouTube.

Tema pe care a discutat-o Vica Blochina și care a deranjat-o pe Bia Khalifa a fost legată de tinerele care aleg să facă videochat și OnlyFans.

În acest context, Bia Khalifa a vrut să o atenționeze pe Vica că, în opinia ei, abordarea asupra subiectului a fost greșită.

Bia Khalifa și Vica Blochina, la cuțite! Fosta balerină i-ar fi dat block blondinei: „Eu n-am jignit-o”

Bia Khalifa susține că ea doar a contactat-o pe Vica Blochina și i-ar fi spus că nu este de acord cu discuția pe care a avut-o pe canalul ei de YouTube, și că ar dezinforma publicul.

Drept răspuns, fosta balerină ar fi spus că nu dezinformează, ci că doar vrea să expună un adevăr. Mai mult decât atât, ar fi spus că Bia Khalifa nu are educație.

„A încercat să facă ceva vlog, podcast informativ, în care a dezinformat publicul, că deja se practică asta foarte mult în România, prin propriile sale teorii. I-am scris un comentariu politicos în care am și salutat-o și i-am zis că haideți să nu dezinformăm publicul, am corectat-o.

I-am zis că nouă părinții în copilărie nu ne dădeau telefoane când eram mici, ne jucam. Ea vorbea acolo de onlyfans, de videochat, i-am zis că site-urile astea există de când era și ea, dar i-am zis că atunci când eram mică nu am avut acces la ele cum au azi copiii pentru că părinții nu ne dădeau acces la telefon. I-am zis că e vina ei dacă ea dă copilului telefonul ca să intre pe aceste site-uri.

Citește și: Bia Khalifa, mărturisire șocantă în emisiunea "În oglindă", moderată de Mihai Ghiță la Kanal D2: "Faci asta sau oricum nu ai scăpare... Eram un copil"

Mi-a scris că fiul ei la 2 ani era înconjurat de iubire și a avut primul telefon la 10 ani, dar era ocupat cu școală, meditații, sport și călătorii. Ca și cum că l-a crescut că fiul ei în puf și îmi zicea că nu are cu ce să dezinformeze publicul și că eu probabil aș fi

avut altă educație.

Eu i-am scris ceva foarte ok, dar ea m-a jignit și mi-a zis că am avut altă educație. I-am zis `bre, cu tot respectul, am înțeles cu promovezi femeia ideală cu vibe-uri pozitive, cu minți deschise, dar ești o minte închisă, promovezi lucruri fără fundament și mai ești și ofensată”, a spus Bia Khalifa, pentru Spynews.ro.

Citește și: “Bia Khalifa”, dezvăluiri cutremurătoare sâmbătă, de la ora 22:30, la Kanal D2, la “În oglindă”: “Nu vreau să fiu ca tata, nu sunt și n-o să fiu niciodată!”

Ulterior, Vica Blochina ar fi pus punct discuției după ce i-a dat block Biei Khalifa, decizie la care blondina a reacționat dur.

„La final mi-a dat block, dar eu n-am jignit-o. Ea e o altă bătrână care vorbește, are drept la vorbă, are și ea internet. Lumea te crede din milă, dacă ești bătrân, dacă ai probleme fizice, iar din cauza la persoanele astea care sunt insuficiente mintal, cum e femeia asta, iar persoanele ca ea mă fac să cred că țara noastră nu mai are nicio șansă”, a mai transmis Bia Khalifa, pentru sursa citată.