Tzancă Uraganu intervine în scandalul momentului dintre Jador și Florin Salam. Tzancă Uraganu a decis să răspundă la clipul pe care l-a postat Jador pe rețelele de socializare cu câteva ore în urmă, material video în cadrul căruia i-a cerut public scuze lui Florin Salam pentru că i-a cântat melodiile.

Tzancă Uraganu a fost deranjat de modul în care Jador a abordat situația, iar manelistul a considerat că, colegul său de breaslă se victimizează pentru a câștiga simpatia ascultatorilor, lucru pe care nu s-a sfiit să îl comunice tot pe rețelele de socializare.

„Jador, eu te-am respectat mereu, te consider prieten și așa o să fie în continuare, dar mi se pare că te victimizezi prea mult aici și o faci ca lumii să îi fie milă. Păi Salam s-a supărat că i-ai cântat tu melodiile?(...) A vorbit cumva Salam de treaba asta? I-a cântat melodiile toată viața toată România, de 25 de ani, de când e el pe piața asta.

Ați auzit voi vreodată să spună de ce mi-ați cântat melodiile? Pentru niciun solist nu e supărare să îi cânte cineva melodiile, dimpotrivă, e o mândrie. Tu Jador te victimizezi prea mult ca lumea să zică: uite ce frumos a vorbit Jador și ce educat e, că uite cum a răspuns Jador. Nu! S-a supărat că ai dat de înțeles că sunt melodiile tale, că poate generația nouă nu prea știe melodiile vechi ale lui Florin Salam și a generației de atunci.

Eu și Florin Salam te-am respectat.(...) Mai treziți-vă la realitate când vorbiți și comentați de cineva!(...) Tu ai zis că sunt melodiile tale. Puteai să spui că sunt melodiile de la Florin Salam.(...) Am pretenții de la tine Jador, că ești băiat deștept.(...) Aici prea ceri milă la oameni.(...) Puteai să zici nu mi-am dat seama(...) haide să fim puțin mai corecți”, a spus Tzancă Uraganu, pe contul său de TikTok.

De la ce a pornit scandalul dintre Jador și Florin Salam?

Totul a început recent, atunci când Florin Salam a descoperit că Jador a făcut un colaj cu unele piese celebre ale „Regelui” și a lui Adrian Minune. Imediat, Florin Salam a postat un clip pe rețelele de socializare în care l-a luat la rost pe Jador, pentru că manelistul nu a precizat că celebrele piese aparțin celor doi maneliști consacrați.

„Ascultam piesele mele și ale nașului meu, Adrian (Minune, n.r.), cântate de un alt solist. Să îi dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătos, să îi trăiască familia, că am văzut că are și el familie grea, a fost amărât, a fost vai de capul lui. Acum e bine și el, ca fiecare. Toți am fost vai de capul nostru și acum, din cauza muncii, dar avem și noi acolo pe ce să punem mâna când ne e foame, când ne e sete.

E bine, să nu vorbim cu păcat, dar erau niște piese pe care eu le-am scos demult cu nașul, cu Adrian. Cred că știți ce vreau să spun mulți dintre voi. Le-am scos cu nașul, cu Adrian, demult și singur. Și le cântă altcineva.

Foarte frumos, să le cânte, dar măcar să anunți. Nu să zici tu „Piesele astea le-am făcut pentru sufletul meu”. Le-ai făcut? Că mă faci să râd, câtă nesimțire. Că mai zici de ce nu îi băgăm în seamă pe unii. De-aia nu îi băgăm în seamă, că nu au stofă. (…) Eu îi înjur pe ăia care merită câteodată. Dacă vreți voi, nu îi mai înjur nici pe ăia, ca să vă fac în ciudă, nu de altceva. (…) Dacă alea sunt piesele mele și ale nașului Adrian. Vreo două sau trei, pe care le-am ascultat eu, sunt de la mine. Tu poți să spui: „Pe astea le-am făcut pentru sufletul meu”? Cât de prost poți să fii? Măcar anunță (…) Du-te la sală, arăți bine, ești singurul lăutar cu mușchi. Eu n-am văzut lăutar cu mușchi în viața mea”, a spus Florin Salam pe TikTok.