Andreea Tonciu este de departe una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Are o viață profesională de care este foarte mulțumită și o familie frumoasă, pe care și-a întemeiat-o alături de partenerul ei de viață, Daniel Niculescu. Cei doi s-au căsătorit cu câțiva ani în urmă iar din dragostea lor a venit pe lume Rebecca Maria, fiica acestora în vârstă de 8 ani.

Pe parcursul timpului, fanii Andreei Tonciu s-au întrebat de multe ori dacă aceasta are în plan să îi facă un frate sau o soră fiicei sale.

Iată însă că nici nu se pune problema de o nouă sarcină. Andreea Tonciu este hotărâtă și a mărturisit că nu vrea să devină din nou mamă. Unul dintre motivele pentru care nu își dorește alt copil este chiar fiica sa. Vedeta consideră că micuța ar fi geloasă pe un frate sau o soră.

„Exclus, niciodată, nu mai vreau. Îmi doresc un singur copil și atât.

Dacă aș mai fi făcut un copil, cu siguranță Rebecca ar fi fost geloasă, e și o diferență foarte mare, nu. Trebuia să fac mai demult dacă făceam, dar deja Rebecca pe 8 iunie face 8 ani”
, a declarat Andreea Tonciu, pentru Playtech.ro

Andreea Tonciu, zi de naștere în Dubai! Ce cadou vrea să primească anul acesta: „Îmbinăm utilul cu plăcutul”

Andreea Tonciu împlinește 38 de ani la data de 12 mai, iar anul acesta își va petrece aniversarea la mii de kilometri de casă, în Dubai. Vedeta va pleca din țară încă de la finalul acestei luni, astfel că va petrece și Sărbătorile de Paște în Emiratele Arabe Unite.

Vedeta are tot ce ar putea să își dorească pe plan material, așa că a mărturisit că nu o mai interesează să primească daruri costisitoare de ziua ei de naștere.

Anul acesta vedeta speră doar la fericire.

Citește și: Dinu și Deea Maxer nu au divorțat întâmplător! O persoană foarte importantă pentru vedetă a îndemnat-o să rupă mariajul: „Nu mă miră”

„Vom pleca în Dubai pe 29 aprilie, vom sta o lună, pentru că am și acolo două campanii, vine și ziua mea, este și Paștele și îmbinăm utilul cu plăcutul.

(...) Fericire(n.red. își dorește de ziua ei). Nu mai merg pe premisa cu lucrurile materiale”, a mai spus Andreea Tonciu pentru sursa citată.