Astăzi a fost o zi plină de emoții pentru familiile victimelor accidentului provocat de Vlad Pascu la 2 Mai. Joi trebuia să aibă loc ultimul termen din cadrul procesului lui Vlad Pascu, ucigașul lui Sebi Olariu și a Robertei Dragomir. Procesul a început însă cu o amânare a termenului din pricina judecătoarei.

Mai exact, Ancuța Popoviciu, care în prezent este cercetată de Consiliul Superior al Magistraturii, și-a rugat colegii printr-o cerere să fie retrasă din dosarul accidentului de la 2 Mai, provocat de Vlad Pascu anul trecut.

Prin urmare, procesul a fost amânat până la data de 9 mai, atunci când ar putea fi judecat de către un alt magistrat. Retragerea actualei judecătoare ar putea însă duce la reluarea tuturor procedurilor demarate până în acest moment, pentru că procedura solicitată de aceasta este una destul de dificilă.

În același timp, avocații familiilor lui Sebi Olariu și a Robertei Dragomir au adus la termenul de astăzi al procesului două cereri.

Adrian Cuculiș spune că au cerut amânarea procesului până după data de 24 aprilie, atunci când se va afla dacă Ancuța Popoviciu va fi sau nu suspendată, iar solicitarea a fost acceptată.  

Citește și: Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, ar fi împlinit astăzi 22 de ani! Părinții sunt distruși de dor: „Aveam viața perfectă, copiii perfecți” VIDEO

„Doamna judecător solicită colegilor dânsei să o retragă din acest dosar.

Cererile noastre de amânare, a mea și a colegei mele, au fost formulate bazându-ne pe ceea ce a dispus inspecția judiciară, respectiv sesizarea CSM cu privire la suspendarea doamnei judecător, motiv pentru care s-a amânat termenul de astăzi, s-a dat un nou termen.(...) Noi aveam pregătite pentru astăzi încă două cereri, una de suspendare a procesului, alta de amânare. S-a admis de prima dată cererea de amânare, deci nu au mai fost utile celelalte cereri”,
a precizat avocatul Adrian Cuculis.