Au trecut 8 luni de la tragedia care a zguduit România, când Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit grav alți trei. Acum, una dintre cele trei victime care au scăpat totuși cu viață a mers la locul tragediei, unde viața ei s-a schimbat pentru totdeauna.

Cu durere în voce, tânăra a povestit cum s-a petrecut accidentul. Aceasta își amintește că s-a trezit pe jos, fără să poată realiza prea bine ce se petrece în primă fază.

Ulterior, a văzut cum Vlad Pascu a oprit mașina în mijlocul drumului, a întors și s-a întors în Vama Veche, fără să îi pese că tocmai ucisese doi oameni și i-a adus în pragul morții pe alți trei.

„Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă.

Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile. N-am auzit, doar am văzut o lumină foarte puternică de faruri din spatele meu care se apropia foarte, foarte repede și n-am mai avut timp de reacție, pur și simplu m-am trezit pe jos și de atunci a fost haos.

A intrat pe partea de asfalt, pe mine cred că m-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi din fața mea l-a luat cu totul, și pe cei din fața mea, la fel.

S-a oprit în mijlocul drumului și a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă. Eu când m-am trezit de jos el nu mai era, nici mașina, nici… El nu s-a dat jos din mașină. El doar a oprit, după ce ne-a lovit și s-a întors înapoi în Vamă.

Am avut mâna stângă ruptă, osul foarte spart, mi-a secționat nervul radial, am avut și transplant de nerv, operație care e foarte rară și o să rămân cu o dizabilitate, că n-o să mai pot să-mi mișc încheietura mâinii”,

a declarat una dintre victime, conform Digi24.ro.

Citește și: Sebi, tânărul ucis de Vlad Pascu, ar fi împlinit astăzi 22 de ani! Părinții sunt distruși de dor: „Aveam viața perfectă, copiii perfecți” VIDEO

Procesul lui Vlad Pascu părea că se apropie de final, însă acum suferă anumite modificări, după ce judecătoarea din Mangalia le-a solicitat colegilor magistrați să fie retrasă din acest dosar.

Astfel, explicau avocații victimelor, procesul ar putea să se reia de la zero, probele fiind judecate de către un alt magistrat.