Prietena lui Vlad Pascu a intrat în atenția publicului din România după ce au apărut mai multe imagini în care aceasta se lăuda cu tipul de stupefiante pe care îl consuma, alături de șoferul care a provocat tragedia de la 2 Mai.

Ulterior, tânăra a fost căutată de Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, care a încercat să o șantajeze pe tânără. Femeia voia să o convingă pe aceasta să nu dea declarații în dosarul deschis de oamenii legii, care vizează deținerea de substanțe interzise.

Prietena lui Vlad Pascu, trimisă în judecată pentru tâlhărie și lipsire de libertate

Miruna Pascu a fost arestată pentru încercarea de a influența un martor, dar și tânăra a intrat în vizorul DIICOT. Acel dosar nu este însă singurul în care tânăra este implicată.

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, reținută de procurori

Potrivit informațiilor publicate de Spynews, tânăra a fost trimisă recent în judecată pentru mai multe infracțiuni. Este vorba despre lipsire de libertate, tâlhărie calificată și accesarea ilegală a unui sistem informatic. În același dosar mai sunt cercetați șase bărbați.

Vlad Pascu a ucis doi tineri în accidentul din 2 Mai

Cu câteva săptămâni în urmă, Vlad Pascu a cauzat un accident în stațiunea 2 Mai, în urma căruia și-au pierdut viața doi tineri.

Tragedia s-a petrecut după ce șoferul, care s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise, a intrat pur și simplu cu mașina într-un grup de tineri.

După ce i-a lovit, Vlad Pascu a părăsit locul accidentului. Oamenii legii l-au găsit în stațiunea Vama Veche. Când a fost testat, polițiștii au constatat că tânărul de 20 de ani consumase trei tipuri de substanțe interzise.

Sebi Olariu și Roberta Dragomir sunt victimele lui Vlad Pascu, care nu au mai putut fi salvate. Alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, au fost răniți.