Raisa Maria, o copilă de 2 ani și jumătate, a fost găsită moartă în pădurea din apropierea casei. Pe trupul neînsuflețit erau urme de violență, iar principala ipoteză a anchetatorilor este că micuța a fost ucisă și apoi aruncată într-o râpă.

Suspiciune de crimă după moartea Raisei-Maria

Mai multe persoane, printre care și rude ale fetiței au fost duse la poliție, iar audieri au loc și la această oră.

Vestea cumplită că Raisa Maria este moartă s-a abătut pentru toți care au ajutat zi și noapte la căutarea ei. Micuța de doar doi ani și jumătate a fost găsită într-o râpă din pădure aflată la 500 de metri de casă. Zona era greu accesibilă și cu multă vegetație.

Citește și: VIDEO Bunică și nepoată, spulberate pe o trecere de pietoni din Capitală! Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Copila ar fi avut urme de violență în jurul gâtului, astfel că se ia în calcul varianta unei crime.

„Noi ne gândeam că e furată de cineva. Ia uite că nu e furată, mai bine era furată că o găseam vie”/ „Să se ia amprentele fiecăruia și să se depisteze agresorul, pentru că era o tânără nevinovată”, au declarat oamenii din sat.

Mai mulți criminaliști au ajuns la fața locului

La fața locului au ajuns mai multe echipe de criminaliști care au delimitat zona. Au fost chemați să dea declarații mai mulți vecini, dar și rude ale fetei. Mai multe persoane se află în acest moment la poliție pentru audieri.

Raisa Maria a dispărut ieri chiar din fața casei din comuna Breasta.

Pentru că părinții sunt plecați din țară, minora locuia cu bunicii, iar ultima dată rudele au văzut-o jucându-se cu ceilalți copii. Polițiștii spun că este posibil ca minora să fi intrat la un moment dat în curte, iar ulterior să fi ieșit prin spatele casei, unde nu există gard de protecție.

„Era un copil fenomenal”/ „Am căutat toată noaptea pe aici, toată zona asta”, au

mărturisiti vecinii. 

Peste 100 de polițiști jandarmi salvamontiști, pompieri și voluntari, au pornit în căutarea fetiței care era desculță și îmbrăcată foarte subțire. În ajutorau sărit și câinii de salvare, dar și două elicoptere care au perindat zona pe o suprafață de 15 kilometri pătrați.

Citește și: VIDEO Două femei din Timiș au fost bătute, după ce au fost în vizită la un muncitor din Nepal

După o zi și o noapte de căutări pe câmpuri prin gospodării și chiar pe sub dărmături, apropiații au primit vestea cruntă. O anchetă de proporții a fost deschisă acum, iar necropsia va stabili în ce condiții a murit fetița.