Un incident halucinant a avut loc pe o stradă din Iași, unde un băiat de 11 ani care se juca cu prietenii în fața blocului a fost agresat de un taximetrist. Scenele au fost surprinse de camerele de supraveghere, în timp ce taximetristul a coborât nervos din mașină și l-a lovit pe copilul care îl stropise accidental cu un pistol cu apă. Tatăl băiatului a sesizat autoritățile, iar acum poliția a deschis un dosar penal pentru investigație.

Copil bătut de un taximetrist

Incident halucinant pe o stradă din Iași. Un băiat de 11 ani care se juca împreună cu prietenii în fața blocului a fost bătut de un taximetrist care trecea prin zonă. Copilul i-a povestit totul tatălui, iar acesta a sesizat autoritățile.

Delia Sândulachi: „Copiii se jucau cu un pistol cu apă și l-ar fi stropit și pe taximetrist.

Acesta a oprit, a coborât nervos din mașină, iar ce a urmat a fost surprins de camerele de supraveghere. Individul se îndreaptă către unul dintre băieți și începe să îl lovească cu pumnii și cu picioarele, apoi se urcă în mașină, întoarce dar nu pleacă, frânează brusc, coboară din nou și începe iar să îl lovească pe copil sub privirile prietenilor săi.

Citește și: Babasha a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor. Câți bani a primit artistul pentru a cânta la concertul Coldplay

Abia apoi bărbatul se urcă în mașină și își continuă drumul. După ce fiul său i-a povestit ce s-a întâmplat, tatăl a mers la secția de poliție și a făcut plângere. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar cei implicați urmează să fie audiați.”