Babasha a dezvăluit unul dintre cele mai mari controverse! Artistul a spus câți bani a primit pentru a cânta la concertul Coldplay, punând astfel capăt speculațiilor și dezvăluind adevărul despre ce s-a întâmplat în culise.

Babasha a recunoscut cât a încasat pentru a cânta alături de Coldplay

Prezența lui Babasha pe scenă la concertul Coldplay a generat numeroase controverse. A fost huiduit, aplaudat, iar numele său a devenit subiect de dezbateri.

O altă curiozitate a publicului a fost suma pe care Babasha a primit-o pentru această prestație. Invitația de la Coldplay a fost o surpriză reală pentru el și s-a simțit onorat să fie pe scenă alături de staruri internaționale.

Cu toate acestea, artistul a declarat că nu a primit niciun ban pentru prestația sa. Babasha a explicat că nu a fost plătit și nici nu a plătit pentru a cânta la concert, deoarece întreg spectacolul a fost organizat de un ONG.

Deși nu a primit bani, prezența sa la concert i-a adus multe beneficii.

Citește și: VIDEO Concertul Coldplay din București, marcat de controverse. Babasha a fost huiduit pe scenă

”Nu s-a luat niciun ban, fraților, la concert. În caz că nu știți, Coldplay... O mare parte din concert, nu știu dacă integral sau o parte, a fost ONG.

Așa știu. Nu a luat fratele vostru niciun ban. Nici noi nu am plătit pe nimeni să cânt.

Nu a fost marketing. Asta vă jur cu mâna pe inimă. Mi se pare o mare prostie pentru cine crede așa ceva și pentru conspirațiile astea”, a declarat Babasha.

În prima zi huiduit, iar în a doua, aplaudat

Babasha a urcat pe scenă și în cea de-a doua seară de concert. Spre surprinderea tuturor, artistul a fost întâmpinat cu aplauze, în contrast cu primele reacții din prima zi. Babasha a răspuns gestului publicului și a împărtășit gândurile sale într-o serie de declarații.

Citește și: Reacția lui Babasha după ce a fost huiduit pe scena la concertul Coldplay. Manelistul a spus lucrurilor pe nume: „Strainii ne apreciaza, doar romanii nu!”

”Încep ușor, ușor să-mi revin din nebunia care s-a petrecut în ultimele două zile. Repet, este o veste pe care am primit-o pe neașteptate și sunt convins că oricine ar fi acceptat în locul meu această uriașă oportunitate. Mulțumesc celor de la Coldplay și echipelor noastre că s-au ocupat să devină adevărat acest eveniment.

Cred că este la voia lui Dumnezeu să fie așa mare contrast între cele două zile de concert.

Sper din toată inima să apară schimbări și sunt împlinit sufletește că am văzut atâta solidaritate și atât de multă susținere din partea atâtor oameni normali, virali, vedete, toate națiile posibile, țigani, români și străini. Vreau doar să vă mulțumesc!”, a spus artistul pe InstaStory.