Individul a fost filmat când se plimba cu o pungă în mână în care ar fi avut hainele murdare de sânge. Acestea sunt imaginile care îl plasează pe principalul suspect aproape de locul și ora crimei din cabinetul medical.

Principalul suspect al crimei din cabinet a fost filmat

Surse din anchetă susțin că individul a fost surprins la ora 16:18 minute pe strada Cloșca, în timp ce se plimbă relaxat.

În mână ține o pungă în care se presupune că ar fi avut hainele de care s-a schimbat, după ce ar fi ucis-o pe Marina Gavril. Anchetatorii susțin că pe drum bărbatul ar fi aruncat pe rând hainele murdare de sânge în mai multe containere ca să i se piardă urma.

Polițiștii au reușit să descopere o mare parte din ele, iar probele ADN sunt greu de contrazis.

Cu toate dovezile în față, principalul suspect neagă că ar fi avut vreo implicare. „Persoanele care interacționează cu legea și interacționează de multă vreme nu recunosc faptele. De altfel nici legea penală nu îi obligă să își recunoască faptele, acestea având importanță doar pentru dozarea pedepsei. În cazul de față este normal, probabil își găsește circumstanțe pentru a crea o suspiciune din partea familiei că ar fi nevinovat și nu recunoaște comiterea faptei.
Însă sunt suficiente elemente, cred eu, care să-l încrimineze. Sunt expertize care se fac pe imaginile video. ”

Citește și: VIDEO Oamenii se îmbolnăvesc din cauza nopților tropicale. Ce spun specialiștii despre acest aspect

Suspectul va ajunge din nou în fața magistraților. Individul susține că procurorii nu au suficiente probe, așa că a contestat măsura arestului preventiv și a cerut să fie cercetat în libertate.