Vlad Pascu le cere din nou judecătorilor să îl trimită acasă. Este sătul de viața în penitenciar și spune că vrea să se pregătească pentru facultate. În plus avocații săi susțin că nu există documente care să ateste că substanțele interzise din organismul său ar avea vreo legătură cu tragedia produsă în urmă cu aproape un an. Părinții studenților uciși au ascultat siderați pledoariile de astăzi.

Vlad Pascu a cerut din nou să fie trimis acasă. Vrea să stea cu părinții, să se pregătească pentru facultate, și să lupte cu dependența de substanțe interzise. „Vrea să fie eliberat să își îmbrățișeze părinții, dar până acum de ce nu i-a îmbrățișat cât a fost în libertate? Așa este pentru că Roberta și Sebi nu se mai întorc acasă, ca noi părinții lor să-i îmbrățișăm”

Elevul model” Vlad Pascu vrea acasă

Părinții studenților uciși cred că eliberarea e sinonimă cu fuga din țară. Un scenariu care nu e desprins din filme și alți indivizi certați cu legea o duc bine mersi în Italia sau Marea Britanie.

Citește și: VIDEO O tânără de 18 ani din Suceava și-a luat viața, după ce ar fi fost maltratată de fostul iubit ofițer. Tânăra a postat un mesaj pe rețelele de socializare, înainte de evenimentul tragic

Avocații lui Vlad Pascu au vrut să arate că acesta are un comportament exemplar după gratii, dar i-ar fi mai bine acasă. Din boxa acuzațiilor lipsesc însă complicii morali ai tragediei din stațiunea 2 mai. Polițiștii care l-au lăsat pe Pascu, după două controale și n- au sesizat că mașina nu are RCA, au primit pedepse modice, iar fostul șef al IPJ Constanța a devenit consul. Următorul termen a fost stabilit pe douăzeci septembrie