Marian Capet a avut o copilărie mai precară, iar din acest motiv, după terminarea liceului a fost nevoit să intre în câmpul muncii. Cu toate acestea, el regretă un lucru chiar și în prezent. Hair stylist-ul și-ar fi dorit să dea la actorie, dar au fost mai mulți factori care l-au determinat să o ia pe alt drum.

Marian Capet, despre momentul în care a terminat liceul

Marian Capet a povestit că s-a simțit ușor panicat și speriat când toți prietenii lui au plecat fie în străinătate, fie la facultate, iar el a rămas singur. Știa că trebuie să facă ceva important în acel moment, dar nu era sigur ce anume. Deși se consideră o persoană echilibrată și calculată, trecea printr-o perioadă în care nu reușea să-și clarifice ce drum să urmeze.

„Eram ușor panicat pentru că plecaseră toți prietenii mei.

Ba în țări străine, ba la facultate și m-am trezit ușor speriat pentru că eram singurul din cercul meu care rămăsese acolo și știu că mi-am dorit foarte tare la un moment dat să plec să fac ceva. Știam că e momentul să fac ceva, dar nu știam ce. Eu fiind un om destul de echilibrat la bază și calculând destul de bine lucrurile pe care urmează să le fac, atunci era o perioadă în care nu îmi dădea mie casa cu masa”,
a
spus Marian Capet.

Care este cel mai mare regret a lui Marian Capet?

Marian Capet a realizat că nu își dorește să trăiască din agricultură și îngrijirea animalelor. În acea perioadă și-a dorit să urmeze actoria, deși nu avea acces la teatre, fiind crescut la țară și într-un oraș mic. A mers la Sibiu, pentru că era mai aproape de București, și s-a interesat despre ce este necesar pentru a deveni student la actorie.

A aflat că are nevoie de un repertoriu de 12 poezii și alte lucruri. Odată întors acasă, și-a spus că trebuie să urmeze această cale.

„Mi-am dat seama că nu vreau să trăiesc în agricultură și cu animale și țin minte că pe vremea aceea îmi doream să dau la actorie. Nu știu de unde mi-a venit asta cu actoria, deoarece crescând la țară și într-un oraș foarte mic nu aveam acces la teatre.

M-am dus la Sibiu că era mai aproape decât București și m-am interesat ce trebuie să faci ca să fii student la actorie. Am văzut acolo că îți trebuie un repertoriu cu 12 poezii, mai multe lucruri. Când am ajuns acasă mi-am spus că eu trebuie să fac chestia asta”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Marian Căpeț, la "În oglindă", emisiune difuzată sâmbătă, de la 23:30, la Kanal D2: ”Pentru mine succes a fost și este fiecare zi, pentru că am reușit să plec de acasă și să fac ceva pe cont propriu”

Hair stylist-ul își lua cărți de la biblioteca din sat, învăța și repeta poeziile în oglindă, fiind foarte dedicat visului său de a deveni actor. Cu toate acestea, nu a mai urmat acest drum deoarece s-a angajat și șansele de a intra la buget erau mici. El menționează că acesta este singurul regret pe care îl are în viață.

„Îmi luam cărți de la biblioteca din sat, le învățam și mi le spuneam în oglindă. Eram pe drumul acesta, îmi doream foarte mult, trăiam pentru asta. Nu m-am mai dus pentru că apucasem să mă angajez. Erau slabe șansele să intru la buget și e singurul regret pe care îl am în viață”, a mai adăugat Marian Capet.