Impresara, care are acum o relație cu Ronald Gavril, dorește să pună totul din trecut în spate. Acum două zile, Anamaria Prodan a fost distinsă în cadrul galei „Elite Hub Awards VIP Edition”, unde a fost abordată de jurnaliști. 

Ce a spus Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf?

După ce s-au discutat formalitățile legate de premiul obținut și de factorii care o ajută să fie mereu stăpână pe situație și pregătită pentru orice provocare, conversația a evoluat natural către cel mai discutat subiect din lumea mondenă: scandalul

provocat de separarea de Laurențiu Reghecampf și evenimentele ce au urmat.

Anamaria Prodan a declarat într-o emisiune TV că își dorește să pună capăt conflictului cu Laurențiu Reghecampf și ca fiecare să își urmeze propriul drum. Ea îi urează acestuia fericire și liniște și speră să își recapete cariera. De asemenea, consideră că ar trebui să se împace de dragul copilului lor, pentru a-l educa frumos.

Prodan crede că, atunci când Reghecampf va conștientiza greșelile făcute, va veni să își ceară scuze.

Citește și: Alex Ciucu, dezvăluiri despre o posibilă parteneră în viața sa. Creatorul de modă vrea să își protejeze copiii cu orice preț: „Nu văd prea important să o cunoască neapărat copiii”

„Aș vrea să pun punct și fiecare să meargă pe drumul lui.

Să-i dea Dumnezeu multă fericire, să-și găsească liniștea, fericirea, meseria să și-o ia înapoi. Să poată să devină măcar o miime din ce a fost alături de mine. Ar trebui să ne împăcăm pentru că avem un copil, pe care trebuie să-l educăm frumos. Când o să se trezească și o să înțeleagă ce greșeli face, probabil că va veni să-și ceară scuze”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spune Anamaria Prodan despre situația financiară a fostului soț?

Anamaria Prodan a declarat că se roagă împreună cu copiii ei pentru ca Laurențiu Reghecampf să conștientizeze realitatea și să își deschidă ochii. Ea a menționat că, fără ei, el nu are direcție, și subliniază că situația actuală a carierei sale reflectă acest lucru. Prodan nu crede că Reghecampf va reuși să ajungă la nivelul pe care l-a avut când era alături de familie și speră să rămână în antrenorat, subliniind că, fără educație

și un mediu potrivit, este greu să reușești în viață.

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat! Nimeni nu se aștepta la asta, după ce și-a asumat relația cu Ronald Gavril: „Da. M-am împăcat”

„Ne rugăm astăzi pentru el, eu și copiii mei, să-i deschidă Dumnezeu ochii. Eu am spus acum trei ani că el fără noi nu are busolă.

Acum se poate vedea cum este și ce s-a întâmplat în cariera lui. Nu e vorba de prima relație sau a doua, e situația de cum a ajuns acum. Nu cred că va ajunge nici măcar la jumătate din perioada în care a fost alături de noi. Sper să rămână în antrenorat că el altceva nu știe să facă. O să ajungă la fel cum l-am cunoscut. Indiferent cât de mult te împinge cineva de la spate, nu vei putea să stai, dacă nu ai educația, familia sau mediul potrivite. Asta este tragedia. El asta a făcut din viața lui. Măcar atât să reușească, să rămână în antrenorat”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.