Spike a vorbit în cadrul emisiunii „Invitatul de 12”, prezentată de Cosmin Cernat, despre experiența pe care a avut-o atunci când a fost în Nepal. Iată care a fost momentul în care viața lui s-a schimbat total.

Spike, despre experiența în Nepal

Acum doi ani, de ziua lui, Spike era cu un prieten în oraș, iar acesta i-a oferit cadou o excursie în Nepal.

Cu toate nu era antrenat, a acceptat provocarea, deși a recunoscut că acolo nu e indicat să consumi deloc alcool făcând referire la dificultatea traseelor montane. Spike a simțit că urcă în „iad” din cauza lipsei de pregătire și a observat un localnic care căra un generator pe munte. Știa că nu este în cea mai bună formă fizică, dar a decis să încerce experiența oricum, chiar dacă nu mai fusese la sală de mult timp.

Citește și: Cum a reacționat Cătălin Bordea, după ce Livia Eftimie a vorbit despre căsnicia lor în mediul online: „Am niște prieteni foarte buni, care au fost prietenii noștri”

„Acum doi ani, de ziua mea, eram cu un prieten la o bere și mi-a zis că îmi face cadou o excursie în Nepal. Nu aveam nici antrenament, acolo când bei o bere e nasol.

Acolo trebuie să ai antrenament, ai senzația că urci în iad, pentru oamenii care nu au urcat. Era un nene care avea un generator în spate și trecerea pe lângă mine cu el. Eu știam că e complicat și că nu sunt pregătit, pentru că nu am mai fost de mult timp la sală, dar am zis să încerc”, a spus Spike.

Spike a simțit că va muri 

Spike a povestit cum a ajuns la aeroport fără carnetul de vaccin, ceea ce i-a împiedicat să ia biletele. Deși nu li s-au returnat banii, au cumpărat rapid alte bilete și au plecat a doua zi cu o altă companie. Zborul de 7 ore a fost dificil pentru Spike, care nu a putut să doarmă sau să se relaxeze. După o săptămână, a trebuit să ia un avion mic de pe cea mai periculoasă pistă, iar zborul a fost plin de turbulențe, dându-i senzația că va cădea.

El a mărturisit că a crezut că va muri în acel moment.

Citește și: Livia Eftimie a spus adevărul despre separarea de Cătălin Bordea. Prin ce a trecut bruneta: „Credeam că o să mă dezintegrez de la atâta plâns”

„Am ajuns la aeroport și nu aveam chestia aia de vaccin, carnetul acela, nu am putut să luam biletele. Stăteam în aeroport și mi-am dat seama că nu putem să plecăm.

Nu ne-au dat banii înapoi, dar ne-am luat instant alte două bilete și a doua zi am plecat cu altă companie. Eu 7 ore în avion am crezut că înnebunesc, nu am putut să dorm, nu am putut să nimic. Ne-am dat jos din avion și am stat o săptămână, după care a trebuit să luam un avion mic, de pe cea mai periculoasă pistă. Avionul acela a fost o experiență, mergeai cădea, mergeai, cădea. Eu stăteam cu piciorul între piloți și vedeam. Am crezut că mor”, a mărturisit Spike.