Românii aleg din ce în ce mai des Egiptul.

Egiptul a devenit una dintre destinațiile de vacanță pe care românii le preferă atunci când vor să aibă parte de relaxare, dar și de distracție.

De departe, una dintre cele mai căutate locații din lumea arabă este Sharm El Sheikh, o adevărată oază culturală.

Românii aleg din ce în ce mai des Egiptul. Cât durează să ajungi în destinația de vacanță?

Una dintre cele mai râvnite destinații de vacanță pentru români nu este chiar atât de departe pe cât ar crede unele persoane. Zborul dintre București și Sharm El Sheikh nu este deloc unul foarte lung.

Citește și: Titularizare 2023: Calendarul examenelor din acest an

În doar trei ore și patruzeci și cinci de minute, cei care vor să aibă parte de un concediu de vis pot ajunge în una dintre cele mai vizitate zone din Egipt.

De departe însă, cel mai des românii aleg să își petreacă vacanțele la All Inclusive, unde prețurile variază în funcție de nopțile de cazare, dar și de numărul de stele al resortului ales.

Câți bani trebuie să scoată din buzunar românii pentru o vacanță în Sharm El Sheikh

Prețurile pentru pachetele de cazare către Egipt încep de la 1060 de euro pentru două persoane care vor să petreacă 7 nopți la un hotel de 5 stele din stațiune, notează adevarul.ro.

Egiptul este ales de multe persoane și pentru că oferă opțiuni de distracție pentru toată lumea, de la familiile cu copii, până la tinerii care vor să petreacă luna de miere pe meleagurile egiptene.

Cei care ajung în această destinație  pot face mai multe activități, care au următoarele prețuri, așa cum notează publicația citată.

Citește și: Masa de Paște, înlocuită cu o vacanță peste graniță

- Tur de seară al orașului- 25 dolari

- Mega safari (cu ATV-urile in deșert, plimbări pe apă și parasailing)- 60 dolari

- Moto Safari- 25 dolari

- „Totul într-unul” (curs cu ATV, plimbare cu cămile, excursie cu iahtul de lux, snorkeling, scufundări și prânz cu fructe de mare)- 100 dolari

- Piața Soho- 5 dolari

- Buggy (plimbare cu buggy în deșert, ceai într-un sat de beduini)- 55 dolari

- Baie turcească- 35 dolari

- Excursie pe mare- 55 dolari

- Bathyscaphe- 50 dolari

- Parcul Național Ras Mohammed- 55 dolari

- Cina pe iaht- 55 dolari