Andra Volos și Robert Lele au devenit părinți și trăiesc una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor. În timp ce Andra Volos este pentru prima dată în postura de mămică, manelistul Lele mai are o fetiță cu fosta lui soție. De când Kim a venit pe lume, Andra Volos și-a luat rolul de mămică foarte în serios și este de nedespărțit de lângă fiica ei.

Citește și: „Îmi vine să plâng. Nu dorm de două săptămâni” Andra Volos, despre rolul de proaspăt mămică! Cum se descurcă iubita lui Lele cu micuța Kim

Cu toate acestea, fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a început să fie tot mai activă în mediul online, unde le povestește fanilor despre viața de proaspătă mămică. În două săptămâni de când a născut, frumoasa șatenă a pierdut mai bine de 12 kilograme. Deoarece primește încontinuu mesaje despre cum a reușit să dea jos kilogramele, Andra Volos le-a oferit răspunsul fanilor ei de pe TikTok.

„Am tot primit întrebarea cum de am slăbit 12 kilograme în nici două săptămâni.

Haideți că vă spun secretul. Să îți crești copilul singură, să îl speli, să îi dai de mâncare din două, trei ore așa, să apuci să și dormi o jumătate de oră, să apuci să faci și curățenie, să împodobești casa, să faci curățenie, să speli, să faci mâncare, astea sunt, în trei ore cât doarme bebelina. Să apuc să mă și machiez și să am grijă și de mine”
,
a transmis Andra Volos, pe contul ei de TikTok.

Fanii au fost luați prin surprindere de mesajul Andrei Volos: „Ai rămas singurică?”

Cu toate acestea, fanii au fost luați prin surprindere de faptul că Andra Volos le-a spus că își crește copilul singură. Mulți dintre ei au crezut că în relația Andrei Volos cu Robert Lele s-a întâmplat ceva.

„Ai rămas singurică? Ai spus că îl crești singură”, a fost reacția unei internaute, căreia Andra Volos i-a răspuns tot printr-un videoclip.

@andravolos Răspunde lui @꧁༒•𝓡𝓪𝓶𝓸𝓷𝓪•༒꧂ ♬ sunet original- Andra Volos

Andra Volos a subliniat faptul că nu simte nevoia să primească ajutor. Ea este deschisă să îl lase pe iubitul ei, manelistul Robert Lele, să o ajute, însă momentan simte că trebuie să se ocupe singură de fetiță.

Ea a declarat că se simte apreciată și susținută de iubitul ei, care îi spune mereu că este cea mai bună mămică. 

„Când am spus chestia că îl cresc singură, m-am referit că nu simt nevoia de un ajutor, cum ar fi o bonă. Dacă tati se oferă să îi mai facă o băiță, îl lăsăm să ne ajute, să ne dea chestiile la mână, dar momentan simt că trebuie să fac eu totul pentru fata mea.

Sper să fie doar o perioadă. Dacă o să simt nevoia să apelez la o bonă, cu siguranță o să apelez, dar momentan simt că pot să fac eu totul și pot și mai ales că tati ne apreciază, îmi spună că sunt cea mai bună mămică, chiar dacă este primul copilaș și o să mai urmeze. Asta contează, susținerea. Tati are voie să ne cânte, să ne iubească și să ne vorbească și să ne susțină, atât. Restul, mă descurc”, a fost răspunsul dat de influenceriță.