Banul este unealta necuratului, însă nu și pentru un preot din județul Vâlcea. De dragul unor câștiguri frumușele, părintele a permis deschiderea unei săli de păcănele pe una dintre proprietățile sale.

Despre sursa controversată de venita a preotului, enoriași au aflat cu stupoare, după ce în localul cu pricină a izbucnit un scandal. Mai mulți tineri s-au bătut și a fost nevoie de intervenția poliției în zonă.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un tânăr intervine în jocul de pe aparatul vecinului fără ca acesta să îi fi permis. Supărat, bărbatul îl lovește pe acesta cu putere, moment în care ceilalți jucători intervin să-i separe. Pentru că nu a reușit să se răzbune pe individul care i-a bruiat jocul, agresorul a încercat să își facă singur dreptate cu cuțitul.

Din fericire, angajații sălii de păcănele nu l-au mai lăsat să intre în incintă și au chemat poliția.

Se pare că terenul pe care funcționează jocurile de noroc aparține chiar preotului din Băbeni care, în același timp, este și director al casei de cultură din localitate. L-am căutat și noi pentru lămuriri suplimentare, dar nu l-am găsit la birou.

Ne-a răspuns în schimb fiica acestuia: „Nu există nicio legătură între activitatea pe care o desfășoară locatarul și locatorul.

Atât!” Totuși, vestea că o agenție de păcănele plătește chirie preotului, pentru ca aceasta să funcționeze în fiecare noapte, nu le-a picat bine localnicilor. Alții nu văd nimic necurat la mijloc.

În apărarea preotului a sărit și primarul orașului.

„Preotul n-are nicio vină, sărăcuțul. L-au pus pe cruce, nu are nicio vină, dar vă spun că cel mai mic incident se mai întâmplă, această firmă nu va mai funcționa”,

a spus Bogdan Ștefan, edilul localității.

Cât despre scandalul între jucători, polițiștii au deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.