Sensy nu se teme să se afișeze naturală pe rețelele de socializare, însă recunoaște că de fiecare dată când face acest lucru se confruntă cu reacții greu de înțeles ale internauților.

Chiar dacă în ultima perioadă se vorbește din ce în ce mai mult despre promovarea frumuseții naturale și needitate în mediul online, anumite persoane nu sunt deloc mulțumite de aspectul nefiltrat al influencerilor. Sensy dezbate subiectul în noua ediție a emisiunii „Play IT”, difuzată sâmbătă, de la 13:30, pe Kanal D2 și Youtube WOWNews.

„Da, se promovează naturalețea, dar în spate tot se găsesc oameni care să discute: vezi că ți-a ieșit un coș pe față, nu vezi câte riduri ai pe față? Normal(n.red. primește astfel de comentarii). Eu am avut probleme cu tenul, cu acneea, timp de 15 ani și încă am tenul foarte sensibil și roșu. De fiecare dată eu sunt roșie la față sau strălucesc. Oricât m-aș arăta eu și oricât aș spune problemele pe care le-am avut, mereu se găsește cineva: ce roșie ești la față, vezi că îți lucește fața, mai

spală-te pe față. Adică eu vin în fața voastră dezbrăcată de filtre și tot voi mă jigniți”
, povestește Sensy, la „Play It”.

Ulterior, creatoarea de conținut a făcut o mică demonstrație a efectului dramatic pe care îl au filtrele pe rețelele de socializare, astfel că „a transformat” fața prezentatoarei „Play It”, Bianca Iordache, în una cu trăsături pe care le vedem foarte des în mediul online.

Experții trag un semnal de alarmă: Foarte mulți tineri renunță la facultate după primul an. Care sunt cauzele?  

În fiecare an se vorbește despre numărul din ce în ce mai diminuat al absolvenților de liceu care urmează și finalizează cursurile unei facultăți. Silvia Bogdan, președintele ONG-ului „Școala de valori”, spune că acest lucru este cauzat și de faptul că tinerii absolvenți ai ciclului liceal nu au parte de îndrumarea corectă, astfel că mulți aleg să nu se mai înscrie deloc la facultate sau, dacă o

fac, să renunțe după doar un an.

Citește și: Mimi recunoaște că își editează pozele! Dezvăluirile făcute de celebra influenceriță în emisiunea „Play IT”: „Există cauze mult mai profunde pentru care oamenii folosesc filtre”

„Studiile arată, cercetările recente, că după anul întâi de facultate peste 40% dintre studenți aleg să renunțe și categoric unul dintre motivele pentru care se întâmplă asta este lipsa în orientarea academică și alegerea unei cariere care să fie în concordanță cu talentele, cu competențele pe care le au și, bineînțeles,

o viziune asupra pieței muncii și a modului în care transformarea digitală schimbă această fațetă. E o nouă paradigmă pe care industria 5.0 o aduce”, spune Silvia Bogdan, președinte „Școala de valori”.

Nu pierdeți sâmbătă, la Kanal D2, de la 13:30, emisiunea „Play IT”, cea mai fresh emisiune de IT&C de pe micul ecran, cu Bianca Iordache.