Shakira, cuprinsă de panică în timpul unui videoclip. Artista urmează să lanseze o nouă piesă, împreună cu videoclipul acesteia, de care fanii vedetei sunt extrem de încântați și pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Iată însă că lucrurile au luat o turnură extrem de neplăcută pentru artistă, care din senin a început să țipe chiar în fața camerelor de filmat.

Shakira, cuprinsă de panică în timpul unui videoclip. Ce s-a întâmplat cu frumoasa cântăreață?

Shakira a avut parte de o întâlnire extrem de neplăcută pe platoul de filmare. Artista a dat din senin nas în nas cu un șobolan, care aproape a trecut peste capul artistei.

Artista a văzut la timp animalul și s-a ferit înainte ca aceasta să se urce pe ea, însă vedeta s-a panicat foarte tare și a început să țipe, pentru că nu se aștepta niciodată să aibă parte de o astfel de

surpriză neplăcută.

În cadrul clipului video pe care l-a filmat recent, pentru melodia Copa Vacia, Shakira s-a transformat în sirenă, spre deliciul celor care o apreciază și o urmăresc pe rețelele de socializare, acolo unde le-a și povestit fanilor incidentul care a avut loc pe platoul de filmare.

Citește și: Shakira, încă o palmă pentru Piquea la Gala Latino

„Lucrurile care li se întâmplă chiar și sirenelor”, a scris artista în dreptul imaginilor, în care se vede că țipă de spaimă.

Întâlnirea cu rozătoarea nu a fost singurul incident care s-a petrecut pe platoul de filmare. Pe parcursul orelor de filmare, acvariul pe care îl folosea Shakira s-a spart iar sala în care aveau loc filmările a fost inundată.

„S-a spart acvariul, platoul a început să se inunde și au fost nevoiți să mă scoată de acolo. Nu puteam să ies pentru că aveam o coadă de sirenă și nu puteam să mă cațăr”, a declarat ea pentru publicația de știri în limba spaniolă, notează Hola! USA.