Întreaga lume a aflat drama unui mare talent din naționala de fotbal a Angliei. „Am fost agresat la vârsta de șase ani”, spune Dele Alli printre lacrimi, despre cea mai traumatizantă perioadă din viața lui. Jucătorul care ajunsese să fie cotat la 100 de milioane de euro, însă viața l-a pus de multe ori la pământ. Acum încearcă să treacă peste momentele grele din viața lui și a ajuns la reabilitare pentru a scăpa de dependența de somnifere.

Citește și: Întâmplare neobișnuită la exact 13 ani de la moartea Mădălinei Manole! Când a realizat, fratele regretatei artiste nu a închis un ochi toată noaptea: „Plânge sufletul ei”

„E ceva despre care nu prea am vorbit. Au fost câteva lucruri. Am fost agresat la 6 ani” a dezvăluit Dele Alli în cadrul podcast-ului citat de  Mirror.

Până și moderatorul podcast-ului de la The Mirror, Gary Neville, un fost mare internațional englez, a izbucnit în lacrimi în momentul în care Dele Alli și-a deschis sufletul cum nu a mai făcut-o vreodată. 

„Am senzația că faptul că te deschizi acum e ceva care a fost închis în tine timp de 15-20 de ani...”, a mărturisit Gary Neville. 

Dele Alli a ajuns la un centru de reabilitare 

Perioadele dificile din viața fotbalistului nu s-au oprit aici. Părinții fotbalistului s-au decis să îi facă educație într-un mod brutal. Abia după câțiva ani de chin, Dele Alli a primit o nouă șansă. Era cotat la 100 de milioane de euro, dar din nou au început problemele mijlocașul. A devenit un adevărat „bad boy” și a devenit dependent de somnifere.

Și-a făcut curaj și s-a dus într-un centru de reabilitare.

„Am fost trimis în Africa să învăț disciplină apoi am fost trimis înapoi. A fost oribil, nu voiam să fiu acolo. Am început să fumez la șapte ani și să vând substanțe la opt. O persoană în vârstă mi-a spus că nu ar opri un copil autoritățile așa că reușeam să scap cu fotbalul și având droguri pe dedesubt. 

Am avut mereu probleme cu poliția însă nu aveam reguli crescând. Mama consuma mult alcool și nu o învinovățesc. Am înțeles situația ei când am ajuns la clinica de reabilitare. A fost tot ce știa. Când m-a dat spre adopție am știut amândoi că a fost pentru că voia să îmi dea șansa de a trăi o viață de succes. Totul se îndrepta într-o direcție dacă rămâneam acolo”,  a

mai spus fotbalistul pentru sursa citată mai sus. 

Ajuns la 27 de ani, Dele Alli și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Cindy Kimberly, și a decis că este momentul să vorbească despre cele întâmplate. În Anglia a repornit de curând campania „Me too”, prin care vedetele sunt încurajate să mărturisească abuzurile la care au fost supuse în încercarea de a îi ajuta pe cei care se află în situații asemănătoare.