Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, fanii producției o vor regăsi pe Zeynep retrăind momente de groază în casa ”unchiului” Bulent.

Tânara, greu încercată de soartă, nu scapă de ura lui Melis care dă curs sentimentelor negative pe care ne are față de Zeynep și situația scapă de sub control. Zeynep este extrem de nefericită și nici măcar Bulent nu își poate liniști fiica.

Murvet trece prin momente de groază după ce surprinde o discuție între Suat și Handan. Ceea ce afla mama lui Elif o îngrozește. Elif, în schimb, continuă demersurile pentru a-și lua ”rămas bun” de la bărbatul iubit, acesta urmând a se căsători cu Handan. Când Kuzey află că Elif și-a dat demisia de la cabinet, este decis să o regăsească, indiferent de consecințe.

Ce plan înfiorător are Suat, în ceea ce o privește pe Elif și ce se va întâmpla cu tânăra stagiară, atunci când se întâlnește cu tatăl lui Handan, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, la Kanal D2.