Astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe Kuzey tot mai înverșunat să scape de “povara” Handan.

Bărbatul este complet nefericit pentru că este “nevoit” să rămână lângă Handan, la insistențele mamei sale, însă gândul îi este numai la Elif, femeia de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Kuzey face demersuri pentru a afla evoluția stării de sănătate a lui Handan și, bănuind că ar putea fi ceva în neregulă cu diagnosticul dur pus acesteia de

medicul curant, caută să afle părerea altui specialist care să ajute la vindecarea celei care încă îi mai este logodnică.

Între Zeynep și Ege apar probleme serioase, din cauza implicării constante a lui Melis, iar cei doi ajung, în final, la o decizie dureroasa. Feraye continuă investigațiile în ceea ce privește interesul vădit al soțului ei pentru Zeynep, și numai o întâmplare face ca aceasta să afle adevărul.

Feraye trăiește clipe de coșmar…

Cum reușește Handan să-l păstreze alături pe Kuzey, ce drama uluitoare va trăi bărbatul, atunci când află că “trebuie” să rămână alături de logodnica sa, îndrăgostit fiind de Elif, și cum va reacționa Feraye când află cine este, de fapt, Zeynep, puteți afla astăzi, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.