În  episodul din această seară al serialulului “Dragoste și speranță”,  difuzat de la 19:00,  Zeynep se bucură nespus de vizita surpriză a lui Fusun, buna prietenă a mamei sale, mai ales că acum tânăra are nevoie acută de toată dragostea și atenția celor dragi, după perioada dificilă prin care a trecut. Fusun, la îndemnul lui Gonul, a venit să se asigure că totul este bine în ceea ce o privește pe Zeynep dar, când află de problemele de sănătate pe care le-a manifestat tânăra, decide să rămână ca să o îngrijească.

Suspiciunile lui Feraye continuă să se acutizeze, atunci când află că între Fusun, Gonul și Zeynep există o legătură strânsă …

Elif trăiește emoția iubirii împărtășite, de când Kuzey i-a promis că nu va renunța niciodată la dragostea lor. Chiar și Naciye este fericită pentru decizia luată de fiul său, bărbatul alegând să o părăsească pe Handan, pentru Elif.

Un singur gând o îngrozește pe Naciye, anume reacția pe care o va avea Handan, atunci când află că Elif și Kuzey sunt împreună.

Cum va reacționa Handan când află că logodnicul a părăsit-o pentru Elif și ce altă veste teribilă va primi aceasta, încă aflată pe patul de spital, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat la Kanal D2.