Întâmplări tot mai tensionate continuă să atragă atenția fanilor serialului „Dragoste și speranță”, odată cu difuzarea unui nou episod, astăzi, de la ora 19:00, numai la Kanal D2.

După tentativa de a-și lua viața a lui Handan lucrurile devin extrem de tensionate în familia acesteia. Firdevs află cu stupoare că fiica ei se zbate între viață și moarte și consideră că singura vinovată, pentru gestul extrem la care a recurs Handan este nimeni alta decât Elif.

Kuzey este șocat de ceea ce s-a petrecut cu logodnica sa și încearcă să-i fie alături acesteia.

În familia Guralp tensiunile continuă să se succeadă cu repeziciune, după ce Zeynep și Arda au fost „surprinși” în ipostaze nepotrivite. Deși această situație se datorează unei uriașe neînțelegeri, Ege nu vrea să mai audă de prietenul său. Când Ege află că Zeynep este internată în spital, din cauza problemelor de sănătate, are remușcări pentru că nu i-a fost alături, la nevoie, iubitei sale.

Ce se va întâmpla atunci când Firdevs și Elif se întâlnesc față în față, și cum va evolua starea de sănătate a lui Handan puteți afla astăzi, de la ora 19:00, urmărind un nou episod din serialul „Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.