Astăzi, de la ora 19:00, în serialul “Dragoste și speranță”, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2, o regăsim pe Zeynep aflată într-o situație extrem de dificilă, care îi pune în pericol viața.

Zeynep trece prin momente de groază atunci când tânărul proprietar al casei pe care a închiriat-o aceasta încearcă să profite de faptul că este singură și neajutorată. În plus, casa în care locuiește îi periclitează sănătatea acesteia, din cauza condițiilor insalubre, și astfel, Zeynep se îmbolnăvește grav.

Cu ultimele puteri, Zeynep îl sună pe Ege, pentru a o ajuta, însă apelul este “interceptat” de către Melis, iar mesajul ce îi era destinat iubitului ei, nu ajunge la acesta...

În casa familiei Guralp tensiunile sunt maxime deoarece Bulent acuză toți membrii familiei sale că au determinat-o pe Zeynep, prin acțiunile lor, să fugă din casă, iar acum este de negăsit. Bulent promite să nu ierte pe nimeni până nu o readuce în casă pe tânăra fată.

Elif încă speră ca bărbatul iubit o va salva din închisoare, însă acest lucru întârzie să se întâmple.

Ce se va întâmpla atunci când Kuzey reușește să facă rost de dovada faptului că Handan i-a înscenat lui Elif, furtul colierului lui Berk, și cine va veni în ajutorul frumoasei Zeynep, aflată în stare gravă, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.