Astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D2, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” o regăsim pe eroina producției, Zeynep, mai dezamăgită că oricând de tot ceea ce i-a oferit destinul.

Deși a primit cu bucurie șansa de a avea o <familie> care să îi fie alături, fie ea și adoptivă, așa cum îi promisese <unchiul> Bulent atunci când mama ei a <dispărut>, Zeynep a ajuns la capătul puterilor.

Problemele și intrigile nedorite în casă, apărute odată cu prezența ei în familia lui Bulent, o determină să închidă, definitiv, acest capitol din viața sa, și să o ia, din nou, de la capăt.

Melis și Naciye chicotesc de bucurie acum că planurile lor au ajuns la final, iar scopul acestora de a o alunga din familia lor pe tânăra fată este îndeplinit.

Ege, în schimb, încearcă să rezolve divergențele din familia Guralp, care i-au distrus viața frumoasei sale iubite, însă fără succes.

Elif suferă teribil, fiind încarcerată pentru o faptă pe care nu a comis-o, dar Kuzey este în stare să <mute munții> din loc pentru frumoasa stagiară de care s-a îndrăgostit. Handan continuă seria uneltirilor la adresa lui Elif, împreună cu Berk, dar ceva neașteptat va schimba planul meschin al acestora.

Citește și: Kuzey, învins de iubire

Cum reușește Kuzey să afle adevărul despre infracțiunea de care este învinuită Elif și dacă va afla Bulent despre toate suferințele îndurate de fiica lui, Zeynep, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.