Astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D, în “Dragoste și speranță”, vom regăsi personajele preferate în ipostaze tensionate, dar dornice să clarifice situațiile dificile prin care trec.

Pentru Handan lucrurile se schimbă dramatic odată cu descoperirea adevărului de către Kuzey, în ceea ce privește acuzațiile de furt formulate asupra lui Elif. Handan este la limita disperării când vede că logodnicul ei nu mai are încredere în ea și vrea să o părăsească.

Zeynep are de dat explicații serioase atunci când Ege, la îndemnul lui Melis, își surprinde iubita în “brațele” lui Arda. Zeynep încearcă, inutil, să-și convingă iubitul că totul este o neînțelegere. Pe de altaă parte, starea sănătății tinerei se degradează vizibil.

Din închisoare, Gonul are o presimțire că fiica ei nu este bine și apelează la sprijinul lui Bulent pentru a o găsi pe Zeynep.

Cum va reacționa Bulent când își va regăsi fiica, pe Zeynep, grav bolnavă, și la ce gest extrem recurge Handan, din dorința de a-și ”salva” relația cu Kuzey, aflați astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, numai la Kanal D2.