Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, o regăsim pe Feraye tot mai înverșunată să afle cine este adevăratul tată biologic al lui Zeynep.

Deși crede că Ahmet, bărbatul care a șantajat-o pentru a-i spune adevărul despre Zeynep, că acesta este doar un infractor, lucrurile vor lua o nouă turnură la care Feraye nu se așteaptă.

Ege și Arda reușesc să-l îndepărteze pe Ahmet de Zeynep, atunci când bărbatul încearcă să o șantajeze și pe frumoasa fată pentru a-i spune adevărul despre tatăl ei. Ege și Zeynep sunt acum mai apropiați ca oricând și sunt dispuși să lase trecutul dureros în urmă.

Kuzey îi duce dorul lui Elif și nu concepe viața fară ea. Suat, în schimb, jură că se va răzbuna pe Kuzey dacă nu o va alunga din viața lui, definitiv, pe Elif, astfel ca fiica sa, Handan, să fie fericită.

Ce detaliu incredibil descoperă Feraye, care face legătura indestructibilă dintre Bulent și Zeynep puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.