Veste bună pentru fanii serialelor turcești! Kanal D România le-a pregătit o surpriză de proporții fanilor serialului „Totul pentru familia mea”. Acesta urmează să fie difuzat din nou, însă nu la TV! Vorbim despre o  nouă oportunitate pentru fanii serialului, care pot urmări acum „Totul pentru familia mea” online, pe site-ul kanald.ro.

„Totul pentru familia mea” ecranizează o povestea de viață extraordinară a fraților Eren, plină de emoție și dramatism, a impresionat privitorul prin autenticitatea evenimentelor și emoțiilor, prin care cei patru frați au fost nevoiți să treacă, destinul oferindu-le

nenumărate încercări teribile, pe care aceștia au trebuit să le depășească.

Citește și: De la ce oră puteți urmări „Poveste din Anatolia”, la Kanal D2? Vestea mult așteptată de fanii serialului turcesc

Începând cu data de 1 martie 2024, chiar în ziua în care postul de televiziune Kanal D România împlinește 17 ani, serialul turcesc „Totul pentru familia mea” revine pe kanald.ro. În fiecare vineri vor fi încărcate pe site-ul oficial al postului de televiziune câte 5 episoade din îndrăgitul serial,

care pot fi vizionate oricând și de oriunde!

„Totul pentru familia mea”, serialul care a cucerit inimile românilor. Tot ce trebuie să știți! 

Povestea serialului „Totul pentru familia mea” i-a făcut pe fani să nu se mai dezlipească din fața micilor ecrane! Patru frați rămân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de actorul Celil Nalçakan), un om care își va pune amprenta asupra vieții celor patru.

Kadir (interpretat de Halit Özgür Sari), fratele mai mare, în vârstă de 19 ani, devine protectorul celor trei copii al căror viitor pare unul incert și întunecat.

Kadir este dispus să își dea viața pentru frații lui, iar singurul lui scop este să le susțină acestora educația și să le facă existența mai frumoasă. Piedicile în viața celor patru nu contenesc, ajung să trăiască în condiții improprii, rudele nu doresc custodia acestora, și totul devine o cursă extrem de dură pentru supraviețuire.

Iubirea pe care și-o poartă și amintirea vie a părinților îi vor ajuta pe cei patru frați să treacă prin toate încercările.

Halit Ozgur Sari este cel care va da viață personajului Kadir, fratele cel mare, care este nevoit să facă mari sacrificii pentru familia lui. Actorul, în vârstă de 30 de ani și cu o carieră în ascensiune, a devenit cunoscut pentru rolurile sale din seriale precum "Şampiyon" și "Diriliş Ertuğrul".

Printre ceilalți actori talentați care apar în această producție turcească se numără: Ahu Yağtu, Celil Nalçakân, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun și mulți alții. 

Serialul turcesc „Totul pentru familia mea” poate fi urmărit începând cu data de 1 martie 2024, online, pe site-ul kanald.ro, de pe orice dispozitiv mobil, laptop sau tabletă.