Scene cumplite a filmat o cameră de supraveghere în Buftea. Un bătrân în baston a fost zdrobit pe trecerea de pietoni de un TIR de mare tonaj. Se pare că șoferul nu l-a văzut. Adina Iliescu, reporter NEWSTIME, a venit cu toate detaliile asupra acestui caz.

Citește și: Ce teste pentru depistarea stupefiantelor fac șoferii în cazul unui accident rutier? Toți șoferii trebuie să aibă asta în vedere

„Bărbatul în vârstă de 60 de ani care se deplasa cu greutate cu ajutorul unui baston s-a avântat să treacă pe zebra nesemaforizată de pe drumul național București-Ploiești, în localitatea Buftea. Mașinile erau în coloană, așa cum se observă pe imaginile de pe camerele de supraveghere, iar șoferul TIR-ului oprește chiar în dreptul trecerii de pietoni. Bietul om reușește să facă doar câțiva pași, moment în care șoferul TIR-ului apasă accelerația și îl izbește în plin.

Se pare că acesta nu îl observase pe bătrâni și nu oprise să-i acorde prioritate, ci doar pentru că se circula greu. Victima nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, deși la fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale. Traficul în zonă a fost blocat zeci de minute, iar oamenii legii fac acum verificări într-un dosar penal deschis pentru ucidere din culpă. Deocamdată acestea au fost informațiile”
,
a declarat reporterul NEWSTIME.