Un criminal a fost dat de gol chiar de către papagalul femeii pe care a ucis-o. O femeie din India a fost găsită fără viață în casa în care locuia alături de câinele și de papagalul ei.

Neelam Sharma a fost soția unui cunoscut jurnalist indian, Vijay Sharma. Aceasta a fost ucisă cu sânge rece pe 20 februarie 2014. Oamenii legii au deschis o anchetă încă de la acea vreme, însă inițial nu au reușit să îl găsească pe făptaș.

Un criminal a fost dat de gol chiar de către papagalul femeii pe care a ucis-o. Pasărea a spus numele făptașului până când polițiștii au intrat la bănuieli

În momentul în care oamenii legii nici nu mai sperau că o să-l găsească pe făptaș, un adevărat miracol i-a condus la ucigaș. Papagalul de care victima avea grijă a început să rostească neîncetat numele criminalului.

Citește și: Alina a murit în timp ce pregătea micul dejun copiilor ei, după ce bucătăria a explodat și a fost cuprinsă de flăcări! Mama femeii este sfâșiată de durere: "Arătați-mi fata! Vreau să o văd pe fata mea"

Astfel, polițiștii au aflat că responsabil de moartea femeii era chiar nepotul acesteia, Ashu, informează Daily Star. Pus în fața faptului împlinit, bărbatul și-a mărturisit fapta.

Mai mult decât atât, acesta a recunoscut că a avut și un complice, prietenul său Roonie Massey.

Papagalul a murit la rândul lui la 6 luni după ce femeia a fost ucisă

După ce Ashu a fost arestat, papagalul care i-a ajutat pe oamenii legii să ajungă la făptaș a murit la rândul său. Pe data de 14 noiembrie 2020 a murit și soțul femeii ucise.

Citește și: Moartea misterioasă a unei femei. Decesul ei nu a fost descifrat nici la 2 ani de la tragicul eveniment

După noua ani de proces, Ashu a fost condamnat, împreună cu complicele său, la închisoare pe viață. De asemenea, cei doi bărbați trebuie să plătească o amendă în valoare de 72 000 de rupii, drept despăgubire față de familia victimei.

Chiar dacă pasărea care a condus la rezolvarea cazului de crimă nu mai este printre noi, atât localnicii din localitatea în care s-a produs incidentul cât și procurorii îl consideră și astăzi pe papagal un simbol al justiției.