A trecut aproape o săptămână de la accidentul din Veneția, soldat cu 21 de morți. Printre ei se numără și familia Ogrezeanu, aflată într-o vacanță în Italia. Mihaela Loredana și Mircea Gabriel Ogrezeanu, alături de fiicele lor, Aurora și Georgiana locuiau în Germania, însă s-au hotărât să își petreacă vacanța în Italia. Cei 4 români au avut parte de un sfârșit tragic, după ce autobuzul în care se aflau s-a prăbușit de pe un pod din Mestre, de lângă Veneția, pe data de 3 octombrie 2023. 

Citește și: Rudele românilor care și-au pierdut viața în accidentul din Veneția sunt distruse! Ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani în familia lor: „Dacă așa a vrut Dumnezeu, nu te poți pune împotrivă”

Un autocar electric, plin de turiști, a căzut de pe un pod care leagă Veneția de Mestre și a luat foc instant. De asemenea, printre victime au fost 9 ucraineni au fost identificați, 3 germani, un italian, șoferul autobuzului, o croată, doi portughezi și o sud-africană.

Încă nu se știe exact cauza exactă a accidentului, însă majoritatea indiciilor se duc către faptul că șoferului i s-ar fi făcut rău în timpul cursei.

Printre persoanele decedate în accidentul bizar din Veneția se numără și familia Ogrezeanu, iar vestea a venit ca un șoc pentru apropiații lor. Viorel Barbu, fratele Mihaelei Ogrezeanu, a făcut anunțul cu privire la înmormântarea celor 4.

Mihaela Loredana și Mircea Gabriel Ogrezeanu, alături de fiicele lor, Aurora și Georgiana, vor fi conduși pe ultimul drum joi, 12 octombrie 2023, în municipiul Câmpulung Muscel, din județul Argeș. 

„Cei care doriți să vă luați rămas-bun și să participați la slujba de înmormântare, o veți putea face joi, 12 octombrie, începând cu ora 12:00. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Domnească Câmpulung”,

a declarat Viorel Barbu, pentru Gândul.

Familia Ogrezeanu va fi înmormântată împreună, iar Viorel Barbu a negat toate speculațiile că ei ar fi urmat să fie conduși sperat pe ultimul drum.  „Nu s-a pus nicio clipă problema separării. Toți patru vor fi înmormântați la Câmpulung, împreună, așa cum au plecat pe lumea cealaltă!”, a mai spus fratele Mihaelei Ogrezeanu, pentru sursa citată.

Rudele familiei Ogrezeanu trec din nou printr-o suferință! Ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani 

Vestea că familia Ogrezeanu și-a pierdut viața în urma accidentului din Veneția i-a șocat pe apropiații. Rudele au crezut inițial că este o glumă, mai ales că informația nu ar fi venit din partea autorităților. Mama lui Mircea Ogrezeanu, tatăl familiei, trece din nou printr-o suferință, după ce și-a pierdut ambii copii.

În urmă cu doi ani, femeia și-a pierdut și fiica, care a fost răpusă în urma unei boli. Acum, femeia se pregătește din nou să îmbrace hainele de doliu și își va conduce fiul pe ultimul drum, alături de noră și nepoate. 

„Am vorbit și ne-a spus că pleacă în excursie în Italia. N-am știut nimic. Fata a murit acum un an. Dacă așa a vrut Dumnezeu, nu te poți pune împotrivă. N-am cuvinte. Am fost la medic, am luat medicamente, nu pot să ma exteriorizez”,  a declarat mama lui Mircea Ogrezeanu, pentru  Observator