Salvamarii au reconstituit ultimele minute din viața Laurei, cunoscută drept Dj Lalla, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din două puncte ale plajei din Mamaia. Tânăra este doborâtă de valuri foarte aproape de mal și nu mai reușește să iasă, chiar dacă apa avea mai puțin de un metru adâncime. Trupul a fost purtat de curenți un kilometru. În același timp, polițiștii caută și posibili martori ai acestor scene tragice.

La ora 08:56 de minute și 30 de secunde, Dj Lalla este surprinsă pe plajă aproape de apă. Deși filmarea este făcută de la distanță, se vede că tânăra intră în apă, dar rămâne aproape de mal.

Citește și: Anchetatorii au refăcut ultimele minute din viața artistei DJ Lalla! Cine este bărbatul care i-a furat obiectele personale chiar de pe plajă

Într-un interval de aproximativ trei minute, Dj Lalla cade de mai multe ori, aparent lovită de valuri. Totul se petrece foarte aproape de mal, dar într-o zi în care steagul roșu interzicea complet accesul în mare.

„Apa este destul de rece, deși nu pare periculoasă. Depinde din unghiul în care priviți, te mătură oarecum spre Sud. Simți că ești trasă la picioare. Dacă nu simți chestia asta, că ești trasă, oarecum ești în siguranță.

Deși apa e mică, chiar până la genunchi, la următorul val, dacă ar veni undeva la zona brâului te poate dărâma acele valuri, să te dezechilibreze. Atunci pare și un moment de panică pentru acele persoane”, a declarat un salvamar, pentru NEWSTIME.

Cine ar fi fost persoana cu care DJ Lalla ar fi vorbit la telefon, înainte de tragedie 

Ipoteza unui înec aproape de mal din cauza valurilor este întărită de faptul că trupul tinerei a fost găsit la distanță de un kilometru. Curenții au purtat trupul aproape de plajă și l-au scos la mal în dreptul unei alte camere de supraveghere. Anchetatorii iau în calcul și varianta că fetei i s-ar fi făcut rău, deși apa avea 22 de grade, senzația de frig era accentuată de vântul puternic.

În locul unde a fost găsită trupul fetei, la distanță de un kilometru, o altă persoană misterioasă asistă de la distanță la cercetările făcute de polițiști și dispare la scurt timp. Polițiștii exclud în acest moment varianta unui atac. Rămân în picioare ca ipoteze accidentul sau sinuciderea. Totuși, lipsa biletului de adio pare să excludă această variantă.

Citește și: Ultimele clipe din viața Laurei Roșca, surprinse de o cameră de supraveghere. DJ Lalla ar fi vrut să vadă răsăritul

Înainte de scenele surprinse pe plajă, Dj Lalla este înregistrată ieșind din blocul în care era cazată. Pare să vorbească la telefon. Surse din rândul anchetatorilor spun că fata ar fi discutat cu sora geamănă, care urma să revină din Marea Britanie. Dj Lalla i-ar fi trimis și o poză. Nimic din comportamentul acesteia din dimineața zilei de joi nu pare să indice dorința de a își lua viața, cred anchetatorii.