DJ Lalla nu ar fi fost omorâtă, spune chiar șefa poliției din Constanța, care a ieșit public să spulbere speculațiile din ultimele zile. Între timp, anchetatorii au refăcut pas cu pas ultimele minute din viața tinerei artiste, care a fost găsită fără suflare pe malul mării, la doar 34 de ani. Sunt ultimele imagini cu Dj Lalla în viață. Joi dimineața, tânăra a fost surprinsă de camerele de supraveghere din Mamaia îndreptându-se către plajă.

Purta pantaloni negri și o bluză albă cu mâneci lungi, iar în picioare avea o pereche de teniși.

Citește și: Ultimele clipe din viața Laurei Roșca, surprinse de o cameră de supraveghere. DJ Lalla ar fi vrut să vadă răsăritul

Potrivit anchetatorilor, Dj Lalla a părăsit blocul unde era cazată la ora 08:30 dimineața, la ora 08:40 a ajuns în zona cluburilor din stațiune, iar un sfert de oră mai târziu a ajuns pe plajă.

La mai puțin de două ore distanță, la ora 10:18 minute, o turistă sesiza la 112 că a găsit trupul fără suflare al tinerei, în fața unui hotel la malul mării.

O parte dintre obiectele pe care Laura le avea au fost găsite la aproximativ 150 de metri distanță de locul unde trupul i-a fost descoperit. Un bărbat care se plimba pe această plajă a găsit lucrurile Laurei Roșca chiar în dreptul apartamentului unde aceasta a stat.

Este vorba despre un telefon mobil, o pereche de căști, dar și adidașii fetei. Despre hoț se presupune că ar fi fost un om al străzii, însă informația nu a fost însă confirmată oficial. Potrivit autorităților, el a găsit obiectele dimineața și a plecat cu ele. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe acesta două zile mai târziu, cu ajutorul aplicației de localizare instalate pe telefonul Laurei, care încă funcționa.
„Le-a găsit abandonate pe plajă, le-a însușit până la sosirea echipei la fața locului”, a declarat Mădălina Vlangăr, șef intermediar IPJ Constanța.

Polițiștii continuă cercetările în cazul morții artistei DJ Lalla 

Hainele fetei însă sunt în continuare de negăsit. Potrivit autorităților, identificarea Laurei a fost posibilă datorită tatuajului pe care aceasta îl avea, dar și a brățării de la mână cu numele ei gravat.

În acest moment, oamenii legii exclud varianta unei crime.

„În certificatul de constatare a decesului a fost menționată drept cauza asfixia mecanică prin înec, fără urme de violent. Luăm în calcul un act suicidal, e un accident”, a declarat Mădălina Vlangăr, șef intermediar IPJ Constanța.

În ziua în care s-a produs tragedia, la malul mării era arborat steagul roșu.

Tatăl fetei susține însă că fiica sa era o înotătoare bună. Duminică, artista de 34 de ani a fost condusă pe ultimul drum, acasă, la Turda.

„E cea mai mare tristețe care există. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a declarat tatăl tinerei.

Potrivit apropiaților, în ciuda vieții aparent fără griji pe care o ducea, DJ Lalla ar fi suferit de depresie. În telefonul ei nu a fost găsit însă niciun mesaj de adio. Polițiștii continuă cercetările în acest caz și încearcă să deslușească dacă moartea tinerei a fost sau nu un accident.